Ultima oră

Retrogradabilul mai-mai ca trimite banii la... cimitir

Iulia Crețu
29 mar 2008 842 vizualizări
Consilierii locali municipali sint cam nemultumiti de prestatiile jucatorilor de la CSM Focsani. Alergatura lor dupa minge nu prea le-a adus succesul pe care-l sperau si il tot anuntau alesii locali la inceputul campionatului Ligii a II-a.

Ion Vlase nu e multumit ca CSM-ul tot pierde puncte

La recenta sedinta de Consiliu Local Focsani, la proiectul privitor la finantarea nerambursabila din bugetul local al municipiului a unor proiecte sportive, alesul local al PSD, Ion Vlase, a tinut sa stie exact citi bani ai fost alocati de la visteria orasului pentru fotbalisti. Primarul a mentionat ca sustinerea echipei pentru sezonul 2007-2008 a intrat in atributiile sponsorilor. Acum, votul consilierilor era cerut pentru alocarea a 132.635 RON pentru proiectul "Promovarea fotbalului de performanta". Valoarea lui totala este de 236.636 RON. "Pina acum noi nu am dat nici un ban, tot ce am sustinut, returul si mersul in cantonament, s-a facut din sponsorizari, de la diferite unitati care au fost alaturi de noi. In 2007 nu am dat nici un ban pentru ca nu am avut voie", a declarat edilul sef Decebal Bacinschi. Cu toate ca explicatiile primarului au tinut banii de la buget in siguranta, consilierul Vlase a considerat ca locul 15 din 18 ocupat de CSM nu este onorabil pentru Focsani. "Banii ar trebui sa-i dam la Cimitirul SUD. Echipa si asa sta pe loc retrogradabil", a mai spus consilierul Ion Vlase. In ciuda declaratiilor rautacioase, votul alesilor a fost pentru alocarea de bani. Cu o singura abtinere, cea a social-democratului Ion Vlase. (I. CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739398 zile, 23 ore, 12 minute, 29 secunde
Stimate domn Vlase,pai sum sa mearga echipa de fotbal daca dvs nu o sprijiniti deloc?Cand vreti sa-i ajutati financiar pe acei baieti,atunci cand promoveaza in Liga I?
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.