Ultima oră

Accident dupa accident, ieri dimineata

Dan Chiriac
28 mar 2008 1683 vizualizări
Mai multe accidente rutiere s-au produs ieri dimineata pe soselele din judet. Primul a avut loc pe strada Cuza Voda, iar conducatoarea auto a parasit locul faptei

Politistii spun ca Elena P., 56 ani, din Panciu, in timp ce conducea auto Dacia 1307, a accidentat-o usor pe Maria A., 61 ani, din Focsani, care se angajase in traversarea regulamentara a strazii, pe marcajul pietonal. Dupa comiterea accidentului, soferita a parasit locul evenimentului, fiind depistata de politisti la scurt timp. "Victima a retinut numarul de inmatriculare, iar masina a fost gasita ulterior pe strada Brailei. Conducatoarei auto i-a fost intocmit dosar penal si se continua cercetarile sub aspectul savirsirii infractiunilor de parasire a locului accidentului si vatamare corporala din culpa", a precizat comisarul Catalin Stegarescu, seful Politiei Rutiere Focsani. In jurul orei 11.00, Vasile Surugiu, 65 ani, din Panciu, in timp ce conducea auto marca Dacia Logan pe raza comunei Garoafa, a accidentat-o grav pe Marioara Toma, 65 ani, din Garoafa, care s-a angajat in traversarea regulamentara a strazii, pe marcajul pietonal. Incidentul a avut loc chiar in fata postului de politie. In Focsani, pe bulevardul Unirii, un autoturism Mazda, a lovit din spate o Dacia apartinind Jandarmeriei. Din fericire, incidentul s-a soldat doar cu pagube materiale. In masina Jandarmeriei se aflau patru jandarmi care se deplasau spre sediul institutiei. Soferul Mazdei a recunoscut ca este vinovat de producerea tamponarii pentru ca nu a acordat prioritate unui pieton. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.