Ultima oră

Ioana Basescu, la sfatul notarilor

Silvia Vrînceanu Nichita
22 mar 2008 1387 vizualizări
Membrii Uniunii Nationale a Notarilor Publici au comentat despre admiterea fiicei presedintelui in rindul notarilor

Fiica presedintelui Traian Basescu, notar public in comuna Paunesti, a luat parte la Adunarea Generala a Camerei Notarilor Publici Galati, care a avut loc ieri la Focsani. Cu toate ca nu se asteptau sa participe la eveniment, cei peste 90 de notari din Vrancea, Braila si Galati s-au declarat incintati sa o cunoasca pe celebra lor colega. De altfel, cu aceasta ocazie, si Ioana Basescu a facut cunostinta cu noii ei colegi, dat fiind ca este prima reuniune zonala la care participa. Ioana Basescu a asistat linistita la lucrarile sedintei conduse de Dumitru Vorel Manescu, presedintele Uniunii Nationale a Notarilor Publici din Romania, si de deputatul Bogdan Ciuca, presedintele Camerei Notarilor Publici Galati. "A fost o intilnire instructiva si colegiala. Mi-a facut placere sa ma intilnesc cu colegii mei", ne-a spus la plecare Ioana Basescu. Acesteia i s-a oferit posibilitatea sa iasa din incinta salii de conferinte a hotelului Fashion Center pe o usa secundara pentru a scapa de bliturile aparatelor de fotografiat. A preferat insa sa foloseasca iesirea principala si sa-si ia ramas bun de la toti colegii. Ioana Basescu a adaugat ca are program in fiecare miercuri la notariatul pe care si l-a deschis in Paunesti. Ioana Basescu spune ca s-a obsnuit deja acolo si ca localnicii sint oameni cumsecade. Presedintele Uniunii Notarilor Publici din Romania a spus despre fiica presedintelui ca este o "persoana modesta, care a lasat o impresie placuta tuturor". Oficialii UNNPR au dezvaluit, intr-un cadru relaxat desigur, despre stresul provocat de examenul de admitere pe care fiica presedintelui Traian Basescu l-a sustinut in 2006, stres generat de interesul presei fata de subiect. "A fost un examen greu, mai ales ca, din cite imi amintesc, unul dintre subiecte viza contractul de agent, care s-a introdus recent in programa si pe care notarii mai vechi nu-l stapineau asa de bine. A fost presa de fata si totul s-a derulat ca la carte", si-a amintit notarul Ciprian Nica, membru in Colegiul Director al Camerei Notarilor Publici Galati, care a facut parte din comisia de examinare. "A avut o lucrare mult mai buna decit a unor notari cu experienta, cind au intrat la rindul lor in breasla. Si sotia premierului, Ioana Tariceanu, a avut o lucrare reusita. Probabil ca au invatat foarte mult, tinind cont si de interesul cu care presa a urmarit examenul", a comentat si conservatorul Bogdan Ciuca, presedintele Camerei Notarilor Publici Galati. (Silvia VRINCEANU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.