Ultima oră

Paris miroase a Miss Dior Cherie fals

Iulia Crețu
20 mar 2008 894 vizualizări
Captura frumos mirositoare facuta la inceputul acestei saptamini de jandarmii focsaneni. Frumos mirositoare, insa, ce-i drept, contrafacuta si vinduta la colt de strada.

In plasa oamenilor legii plecati la "vinatoare" de comercianti fara acte au picat trei tineri, unul din Tecuci si doi din Focsani. Printre ei, si Paris care iti garanta ca parfumul de la Dior este exact de la mama lui, de la... Paris. "O patrula din cadrul Detasamentului 1 Jandarmi Mobil Focsani, aflata in serviciu de patrulare, a surprins in zona Pietei Moldova din Focsani mai multe persoane ce desfasurau actvitati de comert in zone neautorizate", a declarat lt. Sorin Hunea, purtator de cuvint in cadrul Jandarmeriei. Cei care miroaseau bine, dar a fals, sint Vasile Raducanu, 22 de ani din Tecuci, Paris Chiriac, 22 de ani din Focsani, si Cristinel Dobrecu, 34 de ani, tot din Focsani. Acestia aveau la vinzare 6 aparate electrice de barbierit, 2 masini de tuns electrice, 5 parfumuri contrafacute de diferite marci si 9 perechi de pantaloni tip raiat. "In conformitate cu Legea nr. 12/1990 privind protejarea populatiei impotriva unor activitati de comert ilicite jandarmi au confiscat bunurile celor trei, acestia fiind si amendati cu suma de 1.000 lei. Bunurile au fost depozitate la camera de corpuri delicte a I.J.J. Vrancea, destinatia lor urmind a fi stabilita de comisia de preluare si distrugere a bunurilor rezultate in urma confiscarilor, comisie formata din reprezentati de la OPC, Directia Generala a Finantelor Publice, Jandarmeria Vrancea si de la Agentia pentru Protectia Mediului", a completat reprezentantul Jandarmeriei. (Iulia CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.