Ultima oră

Un chefliu a lovit doi politisti

Dan Chiriac
17 mar 2008 973 vizualizări
Un scandalagiu din comuna Suraia a lovit doi politisti de la Postul Comunal de Politie din Suraia. Totul a inceput dupa ce politistii locali au fost sesizati cu privire la faptul ca, la un bar de pe raza comunei, un localnic tulbura ordinea si linistea publica

Scandalagiul a fost retinut pentru 24 de ore

Seful postului de politie, agentul sef Gheorghe Arghire, si ajutorul acestuia, agentul Crinel Airinei, s-au deplasat imediat la fata locului si l-au gasit pe Nicusor Caldararu, 25 ani, din Suraia, care aflindu-se sub influenta bauturilor alcoolice, provoca scandal. Acesta a devenit violent in momentul in care politistii au incercat sa-l imobilizeze si l-a lovit cu o scindura in zona capului pe seful de post si cu o sticla in spate pe celalalt politist. Agresorul a fost imobilizat si condus la sediul Politiei, folosindu-se spray-ul iritant lacrimogen din dotare. Scandalagiul s-a ales cu dosar penal pentru savirsirea infractiunilor de ultraj si ultraj contra bunelor moravuri. Mai mult, tinarul a fost retinut si urmeaza sa fie prezentat Parchetului de pe linga Judecatoria Focsani, care va inainta instantei propunerea de arestare preventiva. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739398 zile, 3 ore, 50 minute, 26 secunde
alcoolul isi face de cap atunci cand ai de aface cu el,BRAVO politiei in special d-lui Arghire.Ii multumim pentru seriozitatea acestuia.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.