Ultima oră

Primaria vrea echipe de cartier pentru spatiul verde

Iulia Crețu
14 mar 2008 596 vizualizări
Viceprimarul Neagu Nistoroiu a declarat ca in aceasta primavara Directia de Dezvoltare si Servicii Publice din cadrul Primariei Focsani are la dispozitie pentru infrumusetarea municipiului mai multi muncitori.

Astfel, aproape 200 de oameni se ocupa de plantarea de rasaduri sau de repopularea zonelor fara arbori. In urmatoarele doua saptamini acestia vor lucra la rondurile de flori din intreg orasul, pentru ca apoi sa fie repartizati pe echipe de cartier care sa se ocupe indeaproape de locurile verzi. Prin aceasta masura municipalitatea vrea sa aiba o mai buna observatie si asupra celor care pun mina si fura din rasaduri. De asemenea, grija panselutelor, a lalelelor si a trandafirasilor va intra si pe mina si ochiul vigilent al politistilor comunitari. "Am dori sa discutam cu cei de la ENET pentru a face din acele puncte termice dezafectate sectoare de zona pentru spatiile verzi. Avem doua saptamini de plantare si apoi vom lasa echipele prin cartiere. Politia Comunitara are in consemn sa pazeasca zonele cu flori. Si vom pastra acel parteneriat cu asociatiile de proprietari", ne-a spus Neagu Nistoroiu, viceprimarul Focsaniului. (I. CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.