Ultima oră

Jandarmii si politistii au amendat cu flori femeile

Dan Chiriac
10 mar 2008 692 vizualizări
Jandarmii au iesit pe 8 martie in strada. Nu pentru a pastra ordinea publica, ci pentru a aduce zimbete pe chipul sarbatoritelor zilei.

Jandarmii au asigurat ordinea cu flori, in timp ce politistii rutieri au "sanctionat" soferitele flori si felicitari

Cu toate ca dimineata a fost capricioasa, norii au fost alungati cu flori. "Primavara... anotimpul renasterii, al trezirii la viata, face ca ziua de 8 Martie sa fie una plina de feminitate, zimbete si caldura sufleteasca. Chiar daca vremea nu s-a ridicat la inaltimea acestei zile deosebite, la primele ore ale diminetii jandarmii au oferit doamnelor si domnisoarelor aflate pe strazile Focsaniului cite o floare si un gind frumos de primavara", a declarat lt. Sorin Hunea, purtatorul de cuvint al Jandarmeriei. Nici "jandarmeritele" nu au fost uitate de catre colegi, doamnele avind parte de o invitatie surpriza la un restaurant din oras. Si politistii de la rutier le-au facut soferitelor o frumoasa surpriza. Postati pe toate bulevardele orasului, ofiterii si subofiterii rutieristi au oprit toate autoturismele conduse de doamne si, dupa ce au refuzat sa vada documentele, le-au oferit acestora cite o floare si o felicitare. Politistii le-au urat traditionalul "La multi ani!", cu speranta ca doamnele sa nu fie implicate in evenimente rutiere si nici sa nu fie amendate de catre politisti in aceasta primavara. "Ca de fiecare data, pe 8 martie, am oferit flori si felicitari soferitelor. Cu aceasta ocazie, doamnele care vor gresi la volan vor fi iertate si vor primi doar un avertisment constind in traditionalul «La multi ani!»", a spus comisarul Adrian Huzum. Politistii nu si-au uitat nici colegele. Peste 100 de politiste au fost invitate vineri la restaurantul Romantic, la o petrecere organizata cu sprijinul Sindicatului National al Politistilor si Personalului Contractual. Cu toate ca sefii Politiei au fost prezenti la deschidere, acestia au parasit locatia lasindu-le pe doamne sa se distreze singure, asa cum stiu mai bine. Petrecerea a aratat ca si la nivelul IJP Vrancea se trece printr-un schimb de generatie intrucit foarte multe din angajate sint tinere si frumoase. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.