Ultima oră

Furt prin imbratisare

Dan Chiriac
6 mar 2008 776 vizualizări
Politistii de la Serviciul de Ordine Publica au efectuat timp de o saptamina mai multe actiuni pentru prevenirea si combaterea faptelor antisociale pe raza Focsaniului.

Escrocii furau bani din buzunare in timp ce isi imbratisau victimele pe motiv ca le sint vechi cunostinte

Cu aceasta ocazie, au fost constatate patru infractiuni si au fost aplicate 57 de amenzi in valoare de 5.850 lei. Politistii spun ca pe 21 februarie au fost identificati principalii suspecti in cazul a patru infractiuni de inselaciune comise in perioada ianuarie - februarie 2008 pe raza municipiul Focsani. Acestia sint Raj Stoica, din comuna Afumati, judetul Ilfov si Rafael Dura, din comuna Brahasesti, sat Toflea, judetul Galati. Cei doi aveau o metoda inedita de a-i buzunari pe focsaneni. "Ii luau in brate, ii pupau si le spuneau ca a trecut mult timp de cind nu s-au mai vazut, dar in acelasi timp ii buzunareau. Dupa aceea isi cereau scuze si spuneau ca a fost o confuzie si plecau cu ce luasera din buzunare", povestesc politistii vrinceni despre metoda folosita de escroci. Cei doi sint acuzati de inselaciune. De asemenea, pe 26 februarie a fost identificat Petru Stanciu, 21 ani, din Focsani, principalul suspect in comiterea unui numar de 11 furturi din autoturisme. La 2 martie a fost prins in flagrant si Claudiu Dumitru, care a distrus parti componente de la sase autoturisme parcate pe raza municipiului. Acesta este cercetat sub aspectul savirsirii infractiunii de distrugere. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.