Ultima oră

Batrin disparut de acasa cu toiagul

Dan Chiriac
4 mar 2008 576 vizualizări
Un barbat din comuna Vinatori a disparut de la domiciliu in urma cu doua saptamini. Miercuri, politistii din Vinatori au fost sesizati cu privire la faptul ca Radu Odoleanu, 66 ani, din satul Mircestii-Vechi, este disparut de la domiciliu de aproximativ doua saptamini.

Acesta nu a mai dat nici un semn de viata de doua saptamini

Din primele verificari efectuate de politisti a rezultat ca barbatul locuia singur, intr-o baraca repartizata de Primarie unui alt localnic sinistrat, iar in ultima perioada de timp acuza diverse probleme de sanatate.

Politistii spun ca Radu Odoleanu este cunoscut ca un consumator frecvent de bauturi alcoolice, neavind nici un venit stabil. Anterior disparitiei, barbatul a facut afirmatii fata de unele persoane din comuna precum ca doreste sa plece la fiul sau, Vasile Odoleanu, din comuna Mera, dar nu a ajuns la acesta pina ieri. Batrinul a mai fost plecat de la domiciliu, pe perioade de circa trei sau patru zile, frecventind localitatile limitrofe comunei Vinatori, insa de fiecare data a revenit. Acesta a fost pus in urmarire nationala, potrivit celor declarare de Mariana Apostol, purtatorul de cuvant al Politiei. Semnalmentele lui Radu Odoleanu sint: inaltime 1,50 m, atletic, par alb, ochi albastri, fata ovala. La data disparitiei era imbracat cu pardesiu crem, pantaloni stofa negri, caciula din blana cu urechi, de culoare neagra si cizme negre. Barbatul merge cocosat, sprijinit in toiag. Fotografia data publicitatii a fost facuta in anul 1990. Oricine poate da relatii cu privire la persoana disparuta este rugat sa contacteze cea mai apropiata unitate de politie sau sa sune la telefonul 207164, Compartimentul Urmariri. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.