Ultima oră

Batausii s-au dezlantuit la sfirsit de saptamina

Dan Chiriac
3 mar 2008 1032 vizualizări
Politistii vrinceni s-au confruntat cu mai multe agresiuni comise la sfirsitul saptaminii care tocmai s-au incheiat.

Politistii au avut un week-end bogat in agresiuni

Seria batailor a inceput vineri, atunci cind politistii din comuna Golesti au fost sesizati cu privire la faptul ca Georgel Stramboala, 33 ani, si Valentin Stramboala, 25 ani, ambii din Golesti, pe fondul unui conflict spontan, au fost loviti cu o lopata de un grup de rude format din Ionica Feraru, 40 ani, Nicusor Feraru, 21 ani, si Alexandru Feraru, 19 ani, toti din comuna Sihlea. Victimele au fost transportate la spital pentru ingrijiri medicale de specialitate. Tot vineri, politistii din comuna Mera au fost anuntati despre faptul ca, din cauza unui conflict spontan, Marian Nemut, 33 ani, din localitate, a fost intepat cu un cutit in zona claviculei de catre consateanul sau, Nelu Nemut, 49 ani. Agresiunea a fost comisa in casa unui localnic, Silviu Serban, 41 ani. Se pare ca cei doi combatanti sint legati si de un grad de rudenie. Vineri seara, politistii din Panciu au fost instiintati de cadrele medicale de la spitalul din localitate cu privire la faptul ca la aceasta unitate s-a prezentat Nicolae Danila, 28 ani, din orasul Panciu, care prezenta traumatism cranian si plaga parietala occipitala, prin agresiune. Din primele verificari efectuate de oamenii legii a rezultat ca, pe fondul consumului de bauturi alcoolice si al unor discutii contradictorii, victima a fost lovita cu un bat de Emil Pintilie, 28 ani, din Straoane. Seria agresiunilor a continuat simbata, la Andreiasu, unde a izbucnit un conflict spontan intre Vasile Gegea, 20 ani, din comuna Reghiu, si Stanciu Florea, 30 ani, din Mera. Aflati la un local public, cei doi s-au lovit reciproc cu obiecte contondente, suferind leziuni care au necesitat internarea lor la spital. Politistii de la Ordine Publica spun ca agresiunile se intetesc la sfirsit de saptamina in special din cauza faptului ca oamenii au mai mult timp liber pe care si-l petrec consumind cite un paharel. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.