Ultima oră

Reclamanta la OPC, prinsa cu mita in sac!

Mihaela Beșleagă
1 mar 2008 854 vizualizări
Inspectorii Oficiului Judetean pentru Protectia Consumatorilor (OJPC) s-au confruntat cu un caz iesit din comun, in care petentul era si vinovat de faptul pe care il reclama

O focsaneanca a reclamat ca i-au fost scosi bani de pe card fara stirea ei, insa in urma cercetarii inregistrarilor camerelor video s-a constatat ca insasi femeia fusese cea care retrasese banii. "Cei de la BRD "" GSG au demonstrat cu imagini filmate de camerele de supraveghere ale bancomatelor, aratind ca sint de buna credinta fata de petenta ce pretinde ca merge foarte des la biserica. Sint regretabile cele intimplate si astfel de reclamatii dorim sa nu mai apara", a spus inspectorul sef al OJPC Vrancea, Dumitru Dila. Inspectorii sfatuiesc consumatorii sa se gindeasca de doua ori inainte de a face o sesizare, mai ales daca se simt "cu musca pe caciula". (M. BESLEAGA)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.