Ultima oră

Magazinul din Feldioara, redeschis dupa curatenie generala

Mihaela Beșleagă
26 feb 2008 621 vizualizări
OPC a sanctionat cu 4.000 lei operatorul liftului care a pus in pericol viata unei femei ce era sa cada in gol de la etajul patru

In urma unui recontrol efectuat de inspectorii Oficiului Judetean pentru Protectia Consumatorilor (OJPC) la un magazin satesc din Feldioara, comuna Tanasoaia, unde constatasera anterior abateri grave, acestia au redeschis unitatea, pentru ca agentul comercial respectiv a intrat in legalitate. Astfel, magazinul a fost complet renovat si igienizat si s-a efectuat inclusiv o lucrare de aductiune a apei. "Diferenta este de la cer la pamint fata de cum era magazinul inainte. Pot sa spun ca ii dau nota 10 comerciantului respectiv, ne bucuram ca verificarea noastra a avut un asemenea efect benefic. Administratorul societatii ne-a adus multumiri pentru control, avind in vedere ca acesta nu verifica activitatea firmei, conferind incredere totala gestionarei", ne-a spus Dumitru Dila, inspectorul sef al OJPC Vrancea. Reamintim ca acum doua saptamini, in urma sesizarilor localnicilor din Feldioara privind conditiile improprii in care se comercializau produsele alimentare la SC Maru Prod SRL, inspectorii OJPC, in colaborare cu ISS Vrancea, au constatat abateri precum : prezenta excrementelor de soareci, lipsa apei curente, comercializarea de produse cu termenul de valabilitate depasit. Pentru aceste abateri, unitatea a fost sanctionata cu o amenda de 4.000 lei si a fost inchisa pina la intrarea in legalitate. OJPC a sanctionat cu 4.000 lei si societatea SC Ascenserv SRL Galati, raspunzatoare de buna functionare a liftului care s-a blocat intr-un bloc de pe Bd. Unirii, punind in pericol viata unei locatare, care era sa cada in gol de la etajul patru. "S-a constatat faptul ca unitatea avea incheiat contract de prestari servicii cu asociatia de proprietari respectiva si platile pentru serviciile prestate de operatorul economic erau efectuate la timp, iar cu toate acestea nu s-a putut asigura siguranta consumatorilor", mentioneaza inspectorii OJPC intr-un comunicat. OPC-ul a dispus masuri de verificare a tuturor ascensoarelor de care raspunde firma galateana. (Mihaela BESLEAGA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.