Ultima oră

Tinerii au incercat casatoria pentru o zi, de Dragobete

Camelia Stănilă
25 feb 2008 1026 vizualizări
Consiliul Local al Tinerilor a inminat 80 de certificate cuplurilor care au trecut ieri prin Piata Unirii u si micutii de un an au aratat ca dragostea nu are virsta

Zeci de tineri indragostiti au profitat din plin de ziua frumoasa de Dragobete si si-au declarat "dragoste nemarginita" in Piata Unirii, acolo unde reprezentantii Consiliului Local al Tinerilor (CLT) Focsani au oficiat "casatorii pentru o zi". Liceenii din CLT au impinzit centrul orasului de inimioare si baloane rosii si i-au recompensat pe indragostiti cu certificate de casatorie, de proba, desigur. "Cei doi se accepta unul pe celalalt cu defecte si calitati si promit sa-si fie alaturi la bine si la rau, pina cind descopera nepotrivire de caracter", au scris cei de la CLT pe certificatele de casatorie pe care adolescentii le-au semnat pentru a-si "declara dragoste nemarginita cu ocazia zilei de Dragobete". Surpriza a venit in special din partea unor copilasi, adusi de parinti pentru a-si certifica prietenia. Ceremoniile au fost oficiate de primarul tinerilor, Mohamad Hadad. Acesta a inminat peste 80 de certificate cuplurilor, cu virste din cele mai diverse. "Totul a fost deasupra asteptarilor noastre, tinerii au fost entuziasmati de idee, chiar ne-au spus sa continuam cu astfel de actiuni. Pe fetele unora se putea observa emotie, atunci cind au semnat certificatele. Altii glumeau spunind ca «isi pun capat zilelor». Am acordat 80 de certificate de casatorie pentru o zi, exact cite aveam pregatite. Ne-am bucurat ca au venit si 2-3 cupluri care nu stiau ce zi e si, dupa ce le-am citit din certificat, nu au ezitat sa semneze. Initiativa noastra a venit tocmai pentru a reimprospata in memoria tinerilor ziua de Dragobete, pentru a nu o inlocui cu Valentine\'s Day", ne-a declarat primarul tinerilor, Mohamad Hadad. Initiativa CLT a vizat tinerii pina in 25 de ani, insa si cei mai in virsta au dorit sa se alature adolescentilor, in semn de recunoastere a frumoaselor sentimente de iubire. "Cel mai tinar participant la actiunea noastra cred ca avea in jur de un an. Pe micuti i-au adus parintii, desigur. Desi noi ne-am adresat tinerilor pina in 25 de ani, nu am facut discriminare. Daca au venit si 2-3 cupluri mai in virsta si au dorit sa le dam certificat, le-am dat", a mai spus Mohamad Hadad. Initiativa CLT a fost "binecuvintata" si cu o vreme frumoasa, cu soare si ceva grade in termometre, ceea ce i-a scos pe tinerii indragostiti la plimbare prin parc. (Camelia STANILA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.