Ultima oră

Doi focsaneni au fost retinuti pe aeroportul Baneasa

Dan Chiriac
25 feb 2008 853 vizualizări
Acestia doreau sa plece la Paris cu bilete achizitionate cu carduri false u politistii i-au asteptat la scara avionului pentru a-i retine

Doi tineri din cartierul Bahne au fost retinuti de politistii de frontiera simbata in momentul in care incercau sa plece la Paris folosindu-se de bilete de avion platite cu carduri false. Alaturi de cei doi focsaneni au picat in plasa politistilor si patru tineri din Galati. Operatiunea nu este una singulara, saptamina trecuta fiind retinuti alti 14 tineri care au incercat aceeasi metoda pentru a pleca din tara. Toate cele sase persoane au fost ridicate de politisti, de la scara avionului, cu tot cu bagaje."Doreau sa calatoreasca spre Paris cu bilete false", au spus politistii de frontiera. Tinerii si-au achizitionat biletele de pe internet, cu o seara inainte, folosindu-se de carduri false. Pina acum, companiile aeriene aveau obiceiul de a anula pe loc biletele cumparate cu carduri false dar, de data aceasta, compania a preferat sa dea "OK" la bilete pentru ca tinerii sa poata fi retinuti la scara avionului. "Avem un sistem special care ne spune imediat daca cardul este clonat sau falsificat. Vrem sa punem punct acestui fenomen, pentru ca noi sintem cei care suportam paguba", a spus pentru PRO TV, Antonio Iervolino, directorul companiei aeriene inselate. Cei sase tineri au fost retinuti de politisti, urmind a se stabili daca pe numele lor vor fi emise mandate de arestare preventiva. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.