Ultima oră

Terorista cu bomba de la 38

Dan Chiriac
23 feb 2008 1127 vizualizări
Panceanca Ioana Stefan sustine ca a fost bruscata de politistii din Panciu pentru ca avea in buzunar un aparat de radio de la un magazin cu produse second - hand, considerat a fi suspect u femeia venise sa dea declaratie la Politie, deoarece fiul ei este acuzat de furt u la plecare, oamenii legii au descoperit « bomba » din buzunarul femeii, numai ca aceasta ii acuza ar fi bruscat-o, in conditiile in care este bolnava u politistii spun insa in replica ca incidentul vine ca urmare a acuzatiilor de furt aduse fiului Ioanei Stefan u de altfel, acesta a primit ieri mandat de arestare pentru 30 de zile

O femeie din orasul Panciu sustine ca, joi seara, a fost bruscata si acuzata ca are un obiect suspect de catre politistii locali. Incidentul ar fi avut loc dupa ce fiul femeii a fost la audieri, la sediul Politiei orasului Panciu, fiind acuzat de comiterea infractiunii de furt calificat. Ioana Stefan, in virsta de 47 de ani, afirma ca a fost bruscata de politisti, joi seara, dupa orele 20.30, pentru ca acestora li s-ar fi parut ca detine un spray sau un dispozitiv explozibil. Femeia spune ca avea in buzunar un simplu aparat de radio de la magazinele cu produse second-hand, cunoscute si sub numele de "38". Ioana Stefan a mers joi seara la Politia Panciu, impreuna cu fiul sau, cercetat intr-un dosar pentru furt calificat. "Ne-au chemat pentru niste audieri in privinta fiului meu care este cercetat pentru un calculator furat, pe care insa baiatul il cumparase. Cind am iesit, «paznicul» de la politie a inceput sa spuna ca am ceva in buzunar, ca ori e spray, ori e bomba. Am plecat, iar dupa mine au venit doi politisti, unul imbracat in civil care au vrut sa ma perchizitioneze sa vada ce am in buzunar. Le-am zis ca nu ma las perchezitionata decit de o femeie sau daca nu sa aduca mandat. M-au dus la politie unde m-au bruscat. Sotul meu a intervenit spunindu-le politistilor ca sint operata de 9 ori, dar acestia l-au dat afara pe barbatul meu", a spus Ioana Stefan.



« Sa se adreseze Parchetului »


Ioana Stefan spune ca obiectul suspect era un simplu aparat de radio "Tot acel dispozitiv pe care politistii l-au considerat a fi o bomba este un simplu aparat de radio, pe care l-am cumparat de la «38 de mii» pentru a-l folosi cind am fost internata in spital. Sint bolnava cu inima si puteam sa patesc altceva, in conditiile in care m-au bruscat. Oricum voi depune plingere impotriva politistilor", a mai adaugat Ioana Stefan. Vecinii familiei Stefan spun ca femeia este bolnava si nu ar fi putut face vreun gest necugetat. "Mi se pare neintemeiata si brutala interventia. Sub nici o forma nu cred ca femeia putea avea o bomba. Aceasta e bolnava si nu poate fi o terorista", a spus Jan Iliovici. Politisti spun ca incidentul vine ca urmare a faptului ca baiatul femeii, care a mai fost implicat intr-o fapta de furt calificat, este cercetat de catre politisti. "Fiul doamnei este cercetat pentru savirsirea infractiunii de furt calificat. Daca s-a simtit lezata de comportamentul sau atitudinea politistilor o rugam sa se adreseze Parchetului", a spus comisarul Mariana Apsotol, purtatorul de cuvint al IJP Vrancea. De altfel, fiul Ioanei Stefan a primit iei mandat de arestare pe 30 de zile, pentru furt si violare de domiciliu. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
, acum 739370 zile, 16 ore, 43 minute, 59 secunde
V-ati facut o regula si dati in ziar numai cazuri de 2 lei....fiul ei este hot...vai de capul vostru...
, acum 739370 zile, 16 ore, 43 minute, 59 secunde
Cred ca vreti sa va bateti joc de noi cu articolul asta.
, acum 739370 zile, 16 ore, 43 minute, 59 secunde
Asta e cu capul...cine e din Panciu stie!!!!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.