Ultima oră

Motociclist ranit in Sud

Dan Chiriac
21 feb 2008 1056 vizualizări
Un motociclist a fost ranit in urma unui accident produs pe bulevardul Bucuresti. Soferul unui Renault Symbol a efectuat un viraj la stinga, considerind ca are timpul necesar pentru aceasta manevra si a intrat in coliziune cu o motocicleta.

Acesta a fost lovit de un autoturism Renault, care incerca sa intre intr-o benzinarie

Soferul autoturismului, Dragos Fatu, din Galati, a declarat politistilor ca a apreciat ca are timp sa intre in benzinarie, dar ca a fost izbit de motocicleta condusa din sens opus de Catalin Liciu, din Focsani. De altfel, martorii acicdentului au confirmat faptul ca autoturismul Renault nu a acordat prioritate de trecere. "Eram pe balcon si am vazut totul. Renault-ul a virat stinga pentru a intra in benzinarie, dar din sens opus venea motocicleta. Cel de pe motocicleta a incercat sa evite impactul, s-a dat pe banda intii, sperind ca masina va opri. Apoi a intrat in portiera din dreapta fata a autoturismului", ne-a spus unul dintre locatarii blocului din fata benzinariei. Catalin Liciu, victima accidentului, era constient, dar nu se putea misca. Acesta a fost tinut citeva minute de trecatori pina la sosirea ambulantei. Medicii i-au acordat primele ingrijiri medicale tinarului, inainte de a-l transporta la spital. Conducatorul autoturismului a fost verificat cu alcooltestul, dar rezultatul a fost zero. Soferul galatean urmeaza a ramine fara permisul de conducere pentru neacordare de prioritate. In urma impactului, motocicleta a fost aruncata pe contrasens, astfel ca circulatia in zona benzinariei s-a desfasurat cu greutate. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.