Ultima oră

Ancheta in cazul copilului mort in incendiu la Vinatori

Dan Chiriac
20 feb 2008 518 vizualizări
Ancheta in cazul copilului de un an si doua luni, mort in incendiul de la Vinatori, a fost preluata de politistii de la Serviciul de Investigatii Criminale.

Politistii cerceteaza imprejurarile in care s-a produs tragedia

Declaratiile date de cei implicati se contrazic, astfel incit politia a demarat o ampla ancheta pentru a stabili imprejurarile producerii tragediei. "Nu se cunoaste, deocamdata, cauza exacta a incendiului. Abia in urma anchetei politiei vom cunoaste cauzele incendiului", a spus colonelul Paul Rotaru, seful ISU Vrancea.

Un puternic incendiu s-a declansat luni seara la o casa din comuna Vinatori, iar un copil de numai un an si doua luni a murit in flacarile care au mistuit locuinta. Dupa ce a izbucnit incendiul, mama a iesit repede afara cu baietelul de doua luni. Tatal a incercat sa-l salveze pe baiatul de un an si doua luni, dar nu a mai reusit. Incendiul s-a extins si la acoperisul vilei invecinatate, din care a ars aproximativ o treime. Ieri, la prinz, o alta persoana a ajuns la spital dupa ce s-a intoxicat intr-un incendiu produs la Vulturu. Pompierii vrinceni au intervenit la orele 12.00 pentru stingerea flacarilor care au cuprins locuinta lui Costel Mocanita, unde au ars 50 de metri patrati din acoperisul casei. Firicel Dima, care a incercat sa intervina pina la sosirea pompierilor s-a intoxicat cu monoxid de carbon si a fost transportat la Spitalul Judetean. Focul a pornit de la cosul de fum necuratat. Luni noaptea, pompierii au stins focul produs la groapa de gunoi din comuna Rastoaca, unde gunoiul menajer a ars din cauza unei tigari aruncate la intimplare. Autospecialele pompierilor nu au putut ajunge la locul faptei din cauza terenului impracticabil, astfel ca s-a intervenit cu alte mijloace din dotare. Pompierii de la Statia Adjud au stins un incendiu produs in comuna bacauana Valea Seaca. Casa Catincai Enache a ars aproape in totalitate. De asemenea, ieri dupa-amiaza, Detasamentul Focsani a fost solicitat pentru stingerea unei finarii din comuna Nanesti. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.