Ultima oră

Ateneul Popular anunta lansarea jocului Wild Web Woods

Iulia Crețu
20 feb 2008 849 vizualizări
Ateneul Popular "Mr. Gh. Pastia" din Focsani anunta lansarea de catre Consiliul Europei a jocului pe internet "Wild Web Woods" si in limba romana.

Acest joc a fost creat pentru a-i ajuta pe copii sa invete intr-un mod placut regulile de securitate pe internet, folosind basme cunoscute pentru a-i ghida printr-un labirint de potentiale pericole spre lumea fabuloasa a orasului electronic. Jocul se adreseaza pustilor de generala si a fost lansat in limba engleza la finele anului trecut. "Consiliul Europei cauta sa procedeze in asa fel incit copiii si adultii sa poata naviga in siguranta pe internet la orice virsta. Jocul a fost elaborat in spiritul programului «Sa construim o Europa cu si pentru copii», implementat pentru a promova drepturile copiilor si pentru a-i proteja de orice forma de violenta, inclusiv de pericolele internetului. Jocul reprezinta o etapa fundamentala in actiunile Consiliului Europei cu privire la reducerea racolarii copiilor pe internet, in conformitate cu principiile Conventiei europene privind protectia copiilor impotriva exploatarii si abuzului sexual, adoptata recent", se arata intr-un comunicat de presa remis redactiei noastre de Ateneul Popular "Mr. Gh. Pastia" Focsani. Cei interesati pot obtine informatii suplimentare de pe site-ul www.coe.int/children. (I. CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.