Ultima oră

Posturi vacante la Inmatriculari Vehicule

Dan Chiriac
18 feb 2008 1910 vizualizări
Directia Regim Permise de Conducere si Inamtriculare a Vehiculeor din MIRA scoate la concurs, in vederea incadrarii din sursa externa, functii de agent III la Atelierul de confectionat placi de inmatriculare a mai multor judete din tara.

Printre acestea exista si doua locuri disponibile la Vrancea. Concursul va avea loc la sediul Directiei, din Strada Nicolae Iorga, nr 27/29, sector 1, Bucuresti, in data de 20 martie 2008 la urmatoarele probe: proba scrisa din tenmatica si bibliografia prezentate pentru verificarea cunostintelor necesare indeplinirii atributiilor postului, porba practica de evaluare a aptitudinilor. Cererile se depun la sediul Serviciului Permise Auto si Inamtriculari Vehicule Vrancea, pina pe 12 martie, ora 16.00. Celelalte documente se vor depune in acelasi loc pina pe 15 martie, ora 16.00. Examinarea psihologica are loc pe 18 martie. De asemenea vor fi scoase la concurs doua posturi de muncitor calificat la Atelierul de confectionat placi de inmatriculare. Si aici sint disponibile doua posturi la Vrancea. Concursul va ave aloc la Bucuresti, pe 11 martie, la sediul din strada Nicolae Iorga, de la orele 9.00. Examenul va consta in proba scrisa din tenmatica si bibliografia prezentate pentru verificarea cunostintelor necesare indeplinirii atributiilor postului si proba practica - recunoasterea si identificarea corecta a principalelor elemente componente ale presei de ambutisare si accesoriilor acestora, precum si identificarea corecta a placilor semifabricate si a elementelor acestora. Cererile se depun la SPCIVPC Vrancea pina pe 3 martie, orele 16.00. Celelalte documente ale dosarului de candidat se depun pina pe 4 martie. Informatii despre cele doua concursuri se pot obtine la biroul Resurse Umane al Directiei Regim Permise Conducere si Inamtriculari Vehicule, la telefon 021 311.13.13. interior 11784 sau direct la 021 2128636 si pe site-ul www.drpciv.mira.gov.ro. (Dan CHIRIAC)


Politistii vrinceni, instruiti in domeniul Schengen


Politistii vrinceni au fost instruiti in domeniul Schengen in cadrul sedintei consiliului de conducere organizata la sediul IPJ Vrancea. Pe 11 februarie a avut loc deschiderea anului de pregatire profesionala. Cu aceasta ocazie, s-a subliniat importanta pregatirii lucratorilor in domeniul Schengen, fiind prezentat si un material de informare pe aceasta tema. Pe linga notiunile generale privind cooperarea politieneasca in contextul Acordului Schengen, au mai fost prezentate si domeniile in care vom fi evaluati incepind cu a doua jumatate a anului, ca urmare a faptului ca Romania a inaintat Declaratia de pregatire, document care atesta disponibilitatea sa de a fi supusa procesului de evaluare Schengen. Aceasta prezentare, la care au participat cadrele cu functie de conducere de la inspectorat si sefii de birouri de la subunitati, reprezinta doar inceputul sesiunilor de instruire ce se vor desfasura pe parcursul intregului an la nivelul IPJ Vrancea, in cadrul orelor alocate pregatirii profesionale. Un alt subiect ce va fi dezbatut in cadrul sesiunilor de instruire este cel referitor la protectia datelor cu caracter personal, domeniu reglementat de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. In contextul aderarii Romaniei la UE, problematica protectiei datelor cu caracter personal a capatat o amploare deosebita, iar Politia Romana are obligatia de a respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii acestei categorii de date. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.