Ultima oră

Cu masina in copac

Dan Chiriac
18 feb 2008 862 vizualizări
Un vrincean a vazut moartea cu ochii simbata dupa-amiaza, dupa ce a suferit un accident. Tinarul, a scapat cu viata, dar a ajuns la spital. Politistii spun ca simbata, in jurul orelor 17.00, in localitatea Bolotesti,

Un tinar a ajuns in stare grava la spital, dupa un accident pe Soseaua Vrancei

Stelian Lupu, 27 ani, din localitate, in timp ce conducea autoturismul Dacia, a pierdut controlul volanului din cauza neatentiei si a intrat in santul de pe sensul opus, apoi intr-un copac. La fata locului s-au deplasat mai multe ambulante de la SAJ Vrancea, medicii preluindu-l pe conducatorul auto. Acesta a avut nevoie si de interventia echipajului de descarcerare de la ISU Vrancea pentru a fi scos dintre fiarele masini. Soferul a suferit rani grave si va ramine internat in zilele urmatoare la Spitalul Judetean. Din cauza incidentului, circulatia pe Soseaua Vrancei s-a desfasurat citeva ore cu greutate. Simbata seara a avut loc un alt accident, de data aceasta la Timboiesti. Politistii spun ca Tudorel Chiciu, 44 ani, din municipiul Ploiesti, in timp ce conducea autoturismul Dacia Logan, pe fondul neadaptarii vitezei la conditiile de carosabil, a alunecat si a intrat in coliziune cu un pom de pe partea stinga a directiei de deplasare. In urma coliziunii a rezultat ranirea grava a baiatului de 11 ani a conducatorului auto, aflat pe bancheta din spate. Vineri seara, din cauza conditiilor de iarna din zona de munte, doua masini au ajuns in ripa, la Lepsa si la Vintileasca. Din fericire, ambele incidente nu s-au soldat cu victime, ci doar cu pagube materiale. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.