Ultima oră

Info-chioscuri in loc de plata taxelor on-line

Doina Ganea
15 feb 2008 595 vizualizări
Primaria intentioneaza sa monteze, in acest an, sase info-chioscuri in toate cele sase zone ale orasului. Desi in sedinta extraordinara de ieri consilierii locali PD-L s-au opus acestui proiect, majoritatea formata din consilierii PSD^ PNL^ Independenti a votat aceasta propunere

Potrivit purtatorului de cuvint al municipalitatii, Dan Cazaciuc, acestea vor atrage cetatenii catre informatiile furnizate de administratia locala. Cit priveste mai vechiul proiect al Primariei Focsani referitor la sistemul de plata a taxelor si impozitelor on-line, directorul Directiei de comunicare, Dan Cazaciuc sustine ca acesta n-a functionat niciodata. "Din experienta altor orase, cum ar fi Timisoara, s-a constatat ca plata taxelor si impozitelor on - line nu este eficienta. Populatia nu are suficienta educatie informatica in acest sens. Noi am stabilit contacte in prealabil cu niste banci, dar dezinteresul cetateanului ne-a facut sa renuntam la acest proiect despre care s-a vorbit mult in anii trecuti", a declarat Dan Cazaciuc. Si poate, pentru a compensa cumva si a facilita plata taxelor si impozitelor locale s-a stabilit amplasarea a cel putin sase info -chioscuri in tot municipiul. "Ele vor fi asezate probabil in spatiile comerciale din zonele respective. Nu ne-am gindit la o chirie pe care sa o platim, ci poate la o compensare intre primarie si agentul economic care gazduieste astfel de info-chioscuri. Cert este ca ele reprezinta interfata primariei si vin in intimpinarea cetateanului, caruia ii va fi mai usor sa atinga ecranul de la "info" si sa afle informatia, decit sa ajunga la Primarie pentru asta", a precizat, in continuare, Dan Cazaciuc. (Doina GANEA)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.