Ultima oră

Harta Focsaniului, si in sistem electronic

Doina Ganea
15 feb 2008 1207 vizualizări
Prima harta a Focsaniului a fost tiparita si distribuita la sfirsitul lunii trecute. Potrivit primarului Decebal Bacinschi, ideea i-a venit dupa primirea unei oferte din partea unei firme care a realizat astfel de harti in multe municipii din tara, finantarea fiind asigurata exclusiv din publicitate.

"Pe noi nu ne costa nimic aceasta harta. Noi doar ne ingrijim sa o distribuim gratuit. Firma realizeaza harta din banii obtinuti pe publicitatea pe care o face agentilor economici inscrisi in pliantul respectiv. Municipalitatea a incheiat o conventie cu societatea «Schubert & Franzke» pentru cinci editii, cu o aparitie din doi in doi ani, fiecare avind un tiraj de 5.000 de exemplare", a declarat primarul Decebal Bacinschi. Primele harti aparute pe 23 ianuarie au fost deja distribuite la institutiile considerate reprezentative pentru municipiul Focsani. De altfel, harta orasului exista si in format electronic, ea putind fi accesata intrind pe site-ul Primariei Focsani. (Doina GANEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.