Ultima oră

Fiara a fost lansata si la Focsani

Dan Chiriac
13 feb 2008 969 vizualizări
Considerat fratele mai mic al Touaregului, Tiguanul a impresionat asistenta prin dotarile de care dispune u focsanenii au putut face si un drive-test la lansarea de ieri, inclusiv pe un traseu off-road

Sefi de institutii, oameni de afaceri, dar si clienti ai firmei Scorpion au venit ieri la prinz pentru a vedea lansarea "fiarei", Tiguanul, masina care si-a luat numele dupa un sondaj realizat printre 300.000 de persoane. Dupa lansarea nationala, din luna ianuarie, de la Poiana Brasov, Tiguanul a fost prezentat la Hotelul Fashion Center din Focsani, in cadrul unui spectacol de dans si lumini organizat de o firma din Bucuresti. Patru fete si doi tineri au incintat asistenta cu un excelent moment artistic, venit din lumea junglei, inainte ca "fiara" sa fie eliberata din cusca. De altfel, Tiguanul a ajuns in mijlocul salii de festivitati sub o mare de confetti. Principalele caracteristici ale masinii au fost prezentate de Ovidiu Groper, directorul general la Grupul de firme Scorpion si Dan Dimitriu, director executiv la Scorpion. Acesta a povestit si istoria numelui primit de noul model. "Cei de la VW au ales de aceasta data o metoda originala pentru denumirea autoturismului. Cu ajutorul revistei Autobild a fost efectuat un sondaj printre 300.000 de oameni, marea majoritate a acestora preferind numele de Tiguan, in defavoarea altor patru nume", a spus Dimitriu. Tiguanul dispune de citeva caracterisitici care poate atrage orice cumparator de masini. Autoturismul are un sistem care permite ca parcarea in oras sa se faca aproape de una singura, soferul neavind altceva de facut decit sa apese pedalele. Tiguanul dispune de busola digitala, camera de luat vederi pentru mersul inapoi si o trapa care se intinde pe toata cupola, de trei ori mai mare decit la celelalte modele. Cu toate acestea, in caz de rasturnare masina are aceeasi rezistenta ca si in cazul in care nu ar fi fost prevazuta cu trapa. Reprezentantii Scorpion au precizat ca vrincenii nu se dau la o parte in a achizitiona noul model, chiar daca abia a fost lansat pe piata. "Pina acum au fost comandate 12 masini, ale caror preturi incep de la 20.700 euro, fara TVA si ajung pina la 40.000 euro, cu toate dotarile, fara a depasi aceasta valoare. Vinzarile merg foarte bine si deja jumatate din cota pe acest an a fost vinduta. Exista mici intirzieri la livrare, la cele care au printre dotari sistemul de parcare. Sint intirzieri de patru luni, in conditiile in care livrarea se face de regula la 10-12 saptamini dupa comanda", a mai precizat Dan Dumitru. Toti cei prezenti au putut efectua un drive-test, traseul ales fiind atit pe soseaua nationala, pina la Golesti, cind si unul off-road, pe terenul accidentat de pe marginea riului Milcov, la Golesti. Toti cei care au condus masina au apreciat calitatile "fiarei". Firma Scorpion a organizat si o gala a presei locale, Ziarul de Vrancea primind o diploma pentru cea mai diversificata colaborare cu firma Scorpion. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.