Ultima oră

Expira si nu expira interimatul la Garda de Mediu

Iulia Crețu
12 feb 2008 873 vizualizări
Interimatul comisarului sef Neculai Manea in functia de conducere a Comisariatului Judetean al Garzii de Mediu Vrancea expira pe 14 februarie.

Masinile institutiei nu au primit nici acum unda verde pentru a putea efectua controale in teren

Potrivit normelor legislative ar trebui sa se pregateasca concurs pentru ocuparea postului de director al Garzii, denumirea sefului de institutie schimbindu-se. Insa, surse din interior ne-au declarat ca nu exista astfel de premise, cel putin deocamdata. De altfel, nici pe site-ul oficial al Garzii Nationale de Mediu nu este programat vreun concurs pentru ocuparea functiei de conducere la institutia din Vrancea. Astfel, cel mai probabil, situatia de interimat se va prelungi. Deocamdata, masinile institutiei nu au primit unda verde pentru a-si relua activitatea de controale in teren. Reamintim ca de la sfirsitul anului trecut comisarii de mediu din Vrancea au intrat in blocaj din lipsa actelor constatatoare, dar si a benzinei si a RCA-ului pentru autoturisme. Astfel, lupta impotriva marilor poluatori s-a dus numai la Focsani si cu masinile proprietate personala ale comisarilor Garzii de Mediu. Pe linga acest aspect, in ianuarie a fost schimbat din functie si comisarul Aurel Cristian, functia sa fiind ocupata interimar de comisarul Neculai Manea. Acesta din urma anunta ca de la inceputul anului s-au derulat 27 de controale planificate, prin care s-a urmarit respectarea conditiilor impuse prin actele de reglementare. De asemenea, au fost efectuate 47 de controale neplanificate care s-au soldat cu doua sanctiuni in valoare de 2.000 RON. In cadrul acestor doua sanctiuni este incadrat si avertismentul dat unui taximetrist care a aruncat paharul de cafea la intimplare (I. CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.