Ultima oră

PNG mizeaza pe 12% din voturile alegatorilor

Doina Ganea
9 feb 2008 666 vizualizări
Gigi Becali a dat 5000 euro organizatiei din Vrancea

Un numar de 20 de organizatii vrincene ale Partidului Noua Generatie-Crestin Democrat au fost recompensate financiar de catre presedintele Gigi Becali pentru rezultatele obtinute la alegerile europarlamentare din 25 noiembrie 2007. Filiala Vrancea a PNG a primit 5000 de euro si va folosi acesti bani pentru achizitionarea unui autoturism si pentru plata intretinerii sediului. Acest lucru a fost confirmat si de secretarul general al PNG-CD, Dorin Ciulina, prezent ieri la Focsani, cit si de presedintele interimar al PNG Vrancea, Marin Stoica. In urma cu trei zile, la Bucuresti au avut loc lucrarile Consiliului National Permanent al PNG, context in care presedintele George Becali a recompensat filialele judetene care au obtinut un procent de peste 5% la alegerile europarlamentare. Desi PNG Vrancea nu a reusit decit un scor de 4,76%, organizatia a primit totusi un sprijin financiar. "La Consiliul National nu a fost o intilnire cu taiere de capete. Presedintele a fost intelept si i-a felicitat atit pe cei cu rezultate foarte bune, cit si pe cei care au obtinut 2-3 sau 4%. S-a facut o analiza serioasa si ne-am vazut si greselile. Am constatat ca lipsa de comunicare intre Biroul National si filialele judetene a fost principala noastra greseala pe care am decis sa o remediem. De aceea, s-a convenit ca fiecare vicepresedinte din cadrul Biroului Natioanl al partidului sa se ocupe de 2-3 judete", a declarat Dorin Ciulina. Cit priveste apropiatele alegeri locale, presedintele PNG Vrancea, Marin Stoica si-a propus cistigarea a cel putin 10% din sufragiile alegatorilor vrinceni. "La nivel national s-a convenit un procent de 7-8%, dar noi in Vrancea ne-am propus 10-12%. Cuantificabil, aceasta inseamna ca vom cistiga cel putin 40 de consilieri locali, trei consilieri judeteni si cinci primari. Si cind spun asta ma bazez pe evidentele noastre, din care reiese ca avem sanse reale la cel putin patru locuri de primari", a precizat Marin Stoica. Conducerea filialei judetene a PNG a mai precizat ca la alegerile locale a obtinut promisiunea unui sprijin financiar din partea conducerii de la Bucuresti, dar cel mai mult se bazeaza pe munca si calitatea candidatilor propusi. (Doina Ganea)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.