Ultima oră

Doina nu va fi schimbata

Doina Ganea
9 feb 2008 799 vizualizări
I-ar fi promis Nini Sapunaru lui Jan Vraciu, dupa cum sustine presedintele PD-L Vrancea

Senatorul Jean Vraciu a declarat ca deputatul liberal Nini Sapunaru i-ar fi promis ca nu o va schimba pe sotia sa, Doina Vraciu, din functia de inginer sef al Sistemului de Gospodarire a Apelor (SGA) Vrancea. Senatorul a sustinut ca a discutat recent cu fostul sau coleg de Alianta si ca a obtinut promisiunea ca in jocul politic sa nu fie implicate si rudele politicienilor. Jean Vraciu a declarat ca este vorba de o lupta politica in care nu ar fi trebuit implicate familiile, cu atit mai mult cu cit cel care se pare ca sta in spatele demiterii nevestei sale, liderul PNL Nini Sapunaru, i-ar fi cerut cu ceva timp in urma sa-i angajeze o ruda. Vraciu sustine ca l-ar fi contactat telefonic pe Nini Sapunaru, tot la sugestia unui liberal, pentru a-l intreba pina unde intentioneaza sa duca lupta politica si nicidecum sa-i ceara un favor pentru sotia sa. "L-am sunat pe Nini si l-am intrebat pina unde vrea sa mergem cu razboiul, implicam si sotiile si copiii? Si mi-a spus «Nu exista, eu nu accept asa ceva, Doina nu va fi schimbata». Mai ales ca era un paradox, pina in urma cu ceva timp ma rugase sa-i angajez o ruda", a afirmat liderul PD-L. Jean Vraciu a mai spus ca, in prealabil, a avut o discutie cu cineva din PNL legat de conjugarea fortelor in eliminarea PSD din fruntea judetului Vrancea. Initiativa de a-si contacta adversarul politic a luat-o si in urma aflarii, din sursa sigura, a faptului ca in PNL a existat o dezbatere intre tabara fundamentalistilor si cea a moderatilor, care sustineau o lupta politica fara atacuri la familie. "Aveam cunostinta ca la PNL exista o dezbatere daca sa ne oprim cu lupta la nivelul oamenilor politici sau sa ne extindem si la sotii si copii. Existau doua tabere, una a fundamentalistilor, in frunte cu primarul de la Slobozia Bradului, primarul Ionescu, Catalin Popescu, si una a celor mai normali, mai cuminti, care considerau ca nu este cazul sa purtam un razboi total", a precizat Jean Vraciu. Senatorul spune ca schimbarea din functie a Doinei Vraciu nu are suport in plan profesional pentru ca este un specialist cu 12 ani vechime in meserie si care pe parcursul cit a ocupat functia de inginer sef la SGA nu a avut controale, ci a primit stimulente pentru activitatea depusa. (Doina Ganea)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.