Ultima oră

Posta si Astra au calcat strimb in relatia cu clientii

Ana-Maria Cantia
6 feb 2008 736 vizualizări
Posta Romana si societatea de asigurari Astra au intrat in vizorul inspectorilor de la Oficiul pentru Protectia Consumatorului (OPC) in urma reclamatiilor facute de clienti.

Desi societati cu traditie, acestea au fost sanctionate de OPC


Un vrincean s-a trezit dator la Romtelecom, desi isi achitase factura la Oficiul Postal nr. 4 din Bahne. Cealalta reclamatie a vizat un dosar legat de despagubirea pagubelor in cazul unui autoturism avariat, depus la Societatea de Asigurari Astra, din Focsani. Asiguratul a constatat ca analiza dosarului precum si depunerea de alte documente se tot amina, fapt pentru care a solicitat retragerea dosarului, lucru pe care reprezentantul Astra a refuzat sa-l faca. "Este regretabil ca, in prezent, societati cu traditie din tara noastra, precum Posta Romana si Societatea de Asigurare Astra ne creeaza probleme pe raza judetului Vrancea. Cele doua societati au recunoscut ca au gresit in relatia cu consumatorul, neavind obiectiuni in procesul verbal de constatare a contraventiei, atunci cind au fost sanctionati. Acum, insa, incearca sa ne demonstreze in instanta ca cele constatate de inspectorii nostri nu sint reale", a declarat Dumitru Dila, inspector sef al OPC Vrancea. (Ana-Maria CANTIA)





În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.