Ultima oră

Ai voce si nu ti-e frica de microfon? Club Extrem cheama liceele la competitie

Iulia Crețu
4 feb 2008 1237 vizualizări
Fiecare seara de vineri va aduce concursuri, distractie si multe premii pentru liceenii din Focsani u vineri la Extrem se cauta voci

Sfirsitul de saptamina se anunta iarasi incendiar la Club Extrem din Focsani. Cei care vor intretine distractia vor fi adolescentii din colegiile si liceele din oras, tinerii fiind in fiecare week-end provocati sa raspunda la fel de fel de competitii. Tonul rivalitatii pentru desemnarea celui mai cool liceu a fost dat vineri, cind fetele s-au intrecut cu pampoane, fuste scurte si miscari lascive pentru premiul de cea mai buna majoreta. Invitatia Club Extrem s-a indreptat catre toate unitatile scolare, reprezentantii discotecii hotarind ca toti banii strinsi din vinzarea de bilete sa mearga spre cistigatori si spre fondurile scolilor. Astfel, prima seara de vineri dedicata tinerilor a adus la concurs echipe de majorete de la Colegiul "Edmond Nicolau", Colegiul "Unirea si de la Liceul de Muzica si Arte "Gh. Tattarascu". 23 de "tipe bune" au dansat individual si pe echipe pentru premiile de pina la 500 RON. Daca trofeul de cea mai buna majoreta a fost adjudecat de o adolescenta de la "Edmond Nicolau", premiul pe echipe a mers catre dansatoarele de la "Unirea". Si pentru ca nu a fost o seara numai a fetelor, un grup de "majoreti" de la Liceul Auto a incins la rindul lor atmosfera cu un numar parodie. In aceasta saptamina tinerele talente cu ureche muzicala, dar si cu atitudine, din liceele focsanene sint asteptate sa se inscrie pentru concursul de muzica. "Spectacolul a iesit bine, competitia durind trei ore. La concurs au venit cele mai bune majorete, premiile mergind spre cea mai buna fata, dar si pentru cea mai buna echipa. Din banii obtinuti din vinzarea biletelor am dat premii. La concursul de vineri am dat premii de 1.700 RON. Fiecare seara de vineri de acum incolo va fi dedicata concursurilor intre licee", ne-a declarat Adina, initiatoarea acestui proiect si reprezentant al Clubului Extrem. Initiativa concursului de majorete a gasit sustinere si din partea inspectorului scolar de specialitate, prof. Vica Minca. Aceasta a hotarit ca in luna mai Extrem Summer sa aduca publicului cele mai bune echipe de majorete, intr-o editie judeteana a concursului. Pina atunci insa fetele, dar si baietii isi pot dovedi talentul de cintareti. Club Extrem va organiza vineri seara un concurs de muzica la care pot participa liceenii. Cei care doresc sa se inscrie pot obtine relatii suplimentare la Club Extrem sau la numarul de telefon 0766.206.260. (Iulia CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.