Ultima oră

Droguri intr-un BMW implicat intr-un accident mortal

Dan Chiriac
4 feb 2008 1156 vizualizări
O tinara din Vinatori s-a urcat la volan fara a poseda permis si s-a rasturnat cu masina u un brailean de 19 ani si-a pierdut viata in accidentul de linga Maicanesti u politistii au gasit in masina substante interzise, cel mai probabil canabis, care au fost trimise la analiza

Un accident tragic s-a produs vineri seara linga Maicanesti, dupa ce o tinara de 26 de ani s-a urcat la volan desi nu poseda permis de conducere. Politistii rutieri spun ca Nicoleta Duma, din satul Petresti, comuna Vinatori, fara a avea permis de conducere, in timp ce conducea un autoturism marca BMW care nu-i apartinea, s-a angajat in depasirea unui alt autoturism care la rindul sau depasea un autovehicul oprit. Tinara a pierdut controlul asupra volanului, a parasit partea carosabila si s-a rasturnat pe cimp, in partea dreapta a sensului de deplasare. In urma accidentului a rezultat decesul lui Emilian Constinescu, 19 ani, din Braila, pasager, precum si ranirea usoara a conducatoarei auto si a altui pasager, Florin Radulescu, 26 ani, din Galati. Tinara se va alege cu dosar penal pentru ucidere din culpa si conducere fara permis. Surpriza cea mai mare a venit in momentul in care politistii au cercetat masina. In interior, s-au gasit substante suspecte, care pareau a fi droguri. La fata locului s-au deplasat politistii de la Crima Organizata care au ridicat substantele gasite in autoturism. Surse din rindul anchetatorilor spun ca ar fi vorba de o cantitate de 30 grame.


Ar putea fi vorba de canabis


Substantele gasite in masina condusa de Nicoleta Duma au fost trimise la un laborator de specialitate pentru a se stabili cu exactitate natura acestora. Politistii de la Crima Organizata au preluat cazul pentru a vedea ce cautau substantele respective in masina, cui apartine autoturismul si daca cei trei pasageri aveau legatura cu substantele descoperite. "Au fost gasite citeva grame dintr-o substanta suspecta, care cel mai probabil este canabis. Asteptam insa rezultatele de la laborator pentru a ne confirma acest lucru. Cercetarile le vom demara in momentul in care vom avea aceste rezultate si cind victimele accidentului vor iesi din spital pentru a putea sta de vorba cu ele. Autoturismul era folosit de cetateni de etnie rroma din Braila, urmind a stabili daca acestia erau si proprietari acestuia", ne-a spus comisarul sef Ionel Pasquale, seful Directiei de Combatere a Crimei Organizate si Terorism Galati. Marian Zara, secretarul din Vinatori, ne-a spus ca familia Duma s-a mutat de citiva ani in Petresti. "Sint veniti de patru-cinci ani de zile in localitate. Este o familie inchisa. care nu prea are de-a face prea mult cu vecinii, dar care nu a creat pina acum nici un fel de problema in sat. Pe fata o stiu, stiu ca avea o masina straina, dar nu a iesit in evidenta pina acum", ne-a declarat Marian Zara. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.