Ultima oră

Beat in mijlocul zilei, la volan

Dan Chiriac
2 feb 2008 800 vizualizări
Politistii vrinceni au avut o mare surpriza, dupa ce au oprit un vitezoman. Joi dupa-amiaza, in jurul orelor 15.30, un focsanean, Valerian P., de 62 ani, a fost oprit de un echipaj de la Politia Rutiera, pe bulevardul Bucuresti, dupa ce a fost surprins de aparatul radar depasind viteza regulamentara.

Un conducator auto focsanean a fost gasit in stare de ebrietate, la ora cind se iese de la serviciu

Barbatul ar fi scapat cu o simpla amenda contraventionala, daca nu s-ar fi clatinat prea tare si nu ar fi mirosit a alcool. "La ora 15.30 avea o alcoolemie de 1,21 grame la mie. E un caz rar ca in mijlocul zilei, un sofer sa aiba o asemenea alcoolemie. I-a fost intocmit dosar penal pentru conducerea unui autoturism, cu o imbibatie alcoolica peste limita legala", a spus inspectorul principal Marius Milea, purtatorul de cuvint al Politiei Rutiere. In acest sens, politistii vor actiona astazi pentru combaterea consumului de alcool la volan. In aceasta seara, dupa orele 20.00, politistii vor impinzi sosele din judet in cautarea celor care consuma alcool si apoi se urca la volan. Asadar, petrecaretii care vor consuma un paharel ar fi bine sa-si lase masinile acasa sau in locul unde au chefuit, daca nu vor sa ramina pietoni pentru trei luni, sau chiar mai rau, sa se aleaga cu dosar penal. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.