Ultima oră

Bacinschi habar nu are de planul cu avioane a lui Oprisan

Iulia Crețu
30 ian 2008 1061 vizualizări
Primarul Focsaniului s-a gindit sa faca blocuri pe pista de Boeing a presedintelui Consiliului Judetean Vrancea

Primarul actual al urbei de pe Milcov nu credem sa mai poata deschide usa sefului sau de la PSD Vrancea, presedintele CJ Vrancea Marian Oprisan. Dupa privirile dure aruncate de baron edilului sef al Focsaniului la sarbatoarea de 24 ianuarie, ieri s-a mai consumat o "bita in balta" data de Bacinschi vis-a-vis de planurile sefului sau social-democrat. Pe ordinea de zi a sedintei ordinare a Consiliului Local Focsani a figurat si proiectul prin care se solicita "trecerea din domeniul public al statului si administrarea Ministerului Apararii in domeniul public al municipiului Focsani a imobilului - teren in suprafata de 5 ha situat in extravilanul municipiului Focsani". Mai precis, municipalitatea avea in gind sa ia un fost poligon al unitatilor militare si sa construiasca acolo locuinte. Initiatorul, edilul sef PSD Decebal Bacinschi, nu a tinut insa cont de Strategia de dezvoltare a judetului 2008-2013, care a fost aprobata la finele anului trecut in Consiliul Judetean. Cu alte cuvinte, primarul Bacinschi habar nu are ca baronul viseaza ca viitorul mandat sa il gaseasca conducind un judet cu aeroport. Drept urmare, seful PSD Marian Oprisan l-a atentionat pe colegul sau sa mai amine proiectul cu locuintele si sa caute alt amplasament. Iar Bacinschi a fost nevoit sa retraga proiectul de pe ordinea de zi. "In urma discutiilor cu Consiliul Judetean Vrancea am inteles ca acest teren este prins in strategia CJ pentru a fi realizat un aeroport. CJ va lua legatura cu Armata si se va stabili un alt amplasament pentru locuintele cu credit ipotecar", s-a scuzat edilul sef in debutul sedintei de ieri a micului Parlament focsanean. (I. CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.