Ultima oră

Sase incendii in doua zile

Cristina Palade
28 ian 2008 1316 vizualizări
Telefonul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) a fost inrosit in acest sfirsit de saptamina din cauza oamenilor alarmati care anuntau incendii peste tot in localitatile judetului.

Telefonul pompierilor a "luat foc" la sfirsit de saptamina

Astfel, simbata dupa-amiaza, in comuna Vulturu, au ars aproximativ 200 de metri patrati din acoperisul casei lui Adrian Marin. Principala cauza a incendiului a fost un cos de fum neprotejat termic fata de materialele de combustibil. La fata locului au ajuns imediat doua autospeciale de la ISU, care au stins flacarile. In incendiu au mai ars si bunuri de mobilier din doua dormitoare, bunuri de uz casnic din bucatarie, dar si bunuri de imbracaminte, totalul pagubelor ridicindu-se la suma de 40.000 lei. Tot cosul de fum lasat nesupravegheat a fost cauza incendiului de duminica dimineata, din localitatea Pufesti, sat Domnesti, la locuinta lui Neculai Bizdan. Din cauza nesupravegherii corespunzatoare a cosului de fum a ars acoperisul din lemn invelit cu placit din azbociment pe o suprafata de circa 30 de metri patrati si mobilier de uz casnic. Simbata, in Focsani, pe strada Gheorghe Asache, numarul 2, la apartamentul Cameliei Lautaru, a ars hota si mobilierul din bucatarie, degradindu-se tencuiala, iar restul camerelor fiind inundate cu fum. Principala cauza a fost aparatul de conectare de la hota defect. In comuna Ruginesti, la locuinta lui Lucian Chirila a ars o baraca din lemn de 20 de metri patrati si alte 500 de kilograme de furaje din cauza unei sobe metalice amplasate necorespunzator. Cele doua autospeciale care au ajuns la fata locului au stins in citeva minute flacarile. Simbata noaptea, in comuna Nistoresti, satul Comanesti, catunul Olaresti, la Gheorghe Cuita, a ars un grajd din lemn din cauza unui cablu electric defect. Si in comuna Naruja, satul Poenita, a fost nevoie de interventia pompierilor pentru stingerea unui incendiu la locuinta lui Viorel Pantus. Barbatului i-au ars peretii unei magazii din cauza unui scurtcircuit la o priza electrica. (Cristina PALADE)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.