Ultima oră

Sediu nou pentru politia din Vrincioaia

Cristina Palade
26 ian 2008 1273 vizualizări
Constructia a fost finalizata in termen de trei luni si a costat 160 mii lei, fiind dotata cu aparatura de ultima generatie u peste citeva luni, postul de politie va fi dotat si cu o masina de teren

Noul sediu al politiei din Vrincioaia a fost inaugurat, ieri, in prezenta mai multor oficialitati din cadrul IPJ si ai comunei. Este vorba despre o cladire moderna, a carei investitie s-a ridicat la 160 mii lei. "Cladirea a fost renovata cu fonduri de la Ministerul Internelor si Inspectoratul General al Politiei Romane. Dupa noua luni, aceasta s-a transformat intr-un sediu nou, european as putea spune, chiar daca sintem la o distanta considerabila de Focsani", ne-a declarat comisarul Vasile Marin, seful Serviciului Politiei de Ordine Publica din cadrul IPJ Vrancea. Cladirea insumeaza patru birouri, o sala de asteptare si o baie, dar si locuinta sefului de post, Vasile Cherciu. Pina la finalizarea lucrarilor de catre o firma de constructii din Focsani, politia din Vrincioaia a functionat intr-un spatiu oferit de primarie. "Primaria ne-a pus la dispozitie un spatiu unde ne-am desfasurat activitatile in conditii normale. Acum avem insa sediul nostru, unde cetatenii se pot adresa pentru a depune plingeri. Daca este de competenta noastra, le rezolvam aici, daca nu cerem sprijinul celor de la Focsani. Dar Vrinciaoia este o comuna cu o populatie de circa 3.000 de locuitori, care nu are o stare infractionala atit de ridicata", a adaugat seful de post, agentul sef principal Vasile Cherciu. Cladirea este dotata cu aparatura de ultima ora. In postul de politie lucreaza momentan doi agenti de politie care, la sfirsitul trimestrului intii sau la inceputul tremestrului al doilea, vor avea si o masina de teren, propice pentru zona de munte. Pe linga oficialii din cadrul IPJ Vrancea, la inaugurare au mai participat si primarul comunei Vrincioaia, Vasile Lepadatu, dar si un sobor de preoti care au oficiat slujba de sfintire a noului sediu. Potrivit comisarului Marin, in momentul de fata, din cele 65 de posturi de politie comunale existente in judet, doar 20 au fost renovate. De asemenea, la nivelul judetului nostru mai sint alte sase localitati care au probleme cu sediile, in sensul ca angajatii nu au o locatie proprie de activitate. Este vorba despre localitatile nou infiintate, in care politistii au un birou improvizat in Casele de Cultura. (Cristina PALADE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.