Ultima oră

Masina de la Electrica Service, cu rotile in sus

Ziarul de Vrancea
26 ian 2008 1035 vizualizări
Cinci angajati ai societatii au scapat cu rani usoare, dupa ce autoturismul a derapat intre Odobesti si Focsani u seful de autobaza, venit la fata locului, a facut scandal si i-a amenintat pe reporterii veniti sa relateze despre accident

Cinci angajati de la Electrica Service s-au rasturnat cu autoturismul pe soseaua dintre Odobesti si Focsani. Accidentul s-a petrecut ieri dupa-amiaza, in timp ce acestia se intorceau de la o interventie in cartierul Unirea. Desi in prima faza apelul primit de catre politisti anunta producea accidentului pe Soseaua Vrancei, inspre Bolotesti, ulterior s-a aflat ca, de fapt, acesta a avut loc intre Odobesti si Focsani. Politistii spun ca Angelo Ichim, din Focsani, in timp ce conducea un autoturism Dacia, a pierdut controlul volanului si s-a rasturnat in afara partii carosabile. In urma accidentului a rezultat ranirea grava a lui Viorel Cirlan si ranirea usoara a Vioricai Safriuc. Conducatorul auto si ceilalti doi pasageri au scapat cu rani usoare. Ca si cum accidentul produs nu ar fi fost de ajuns, un angajat de la Electrica Service, pe numele sau Adrian Cristea, dupa cum ne-a precizat seful sau, a gasit de cuviinta sa faca scandal cu toti reprezentantii mass-media veniti la fata locului. "Plecati de aici, ce cautati voi aici, puteti sa fiti de la sapte ziare. Am vorbit cu politia si mi-a zis ca nimeni nu are voie sa stea aici!", urla Adrian Cristea la reporteri, confundind drumul public cu apartamentul personal. Mai mult, acesta si-a permis sa bata cu pumnul in geamul masinii, suparat nevoie mare ca nu vrem sa plecam de la fata locului. La fel de agresiv a fost acest domn si la aparitia camerelor de filmat. Cind reporterii i-au atras atentia ca Electrica este o institutie publica, ca este platit din banii publici si nu are dreptul sa ascunda acest accident, Adrian Cristea a trecut la amenintari. "Ai grija pustiule, poate vrei sa ma dau la tine, cum iti permiti tu sa-mi spui din astea!", a tunat Cristea. De altfel, atitudinea acestuia a fost condamnata si de seful sau, Octavian Anghel, directorul coloanei Eletrica Service. "De felul sau este recalcitrant. Chiar am vorbit cu dinsul, cu zece minute inainte si i-am zis sa stea linistit, pentru ca aveati tot dreptul sa filmati sau sa pozati acolo. Trebuie ca lumea sa nu confunde institutia noastra cu atitudinea domnului Adrian Cristea", ne-a precizat Octavian Anghel. Acesta ne-a povestit si felul cum s-a produs accidentul. "Angajatiii nostrii se intorceau de la Unirea si se retrageau la Focsani. Soferul a derapat usor, din cauza carosabilului acoperit cu mizga, a intrat intr-un sant, iar ghinionul sau a fost o cioata, aflata acolo, pe care a lovit-o. Daca nu ar fi fost acea cioata, masina s-ar fi dus pe cimp, iar oamenii nu ar fi patit nimic. Oricum, oamenii nostri nu ridica probleme deosebite, iar masina va fi reparata", ne-a spus, cu multa amabilitate in comparatie cu subordonatul sau, Octavian Anghel. (Cristina PALADE, Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.