Ultima oră

Thalida pregateste doua melodii

Camelia Stănilă
24 ian 2008 681 vizualizări
Micuta cintareata Thalida Trofin a avut un program incarcat la trecerea intre ani, dar cu toate acestea nu a stopat pregatirile la scoala sau pentru a-si promova cariera. In vacanta de iarna, Thalida a facut un tur al tarii, alternind concertele de muzica usoara si colinde cu vizitarea unor obiective turistice din Tirgoviste, Sibiu, Cluj, Oradea sau Brasov.

Micuta a ajuns sa cinte chiar in Ungaria, unde i-a incintat pe romanii de acolo cu frumoase colinde. Dupa mii de kilometri parcursi in vacanta, tinara cintareata a inceput din nou pregatirea cu Cornel Fugaru, pe care l-a si colindat de sarbatori la Bucuresti. Dupa cum ne-a marturisit, Thalida a trecut la un nivel superior, acum pregatind doua piese din repertoriul international: "A moment like this" (Kelly Clarkson, cistigatoarea Megastarului american) si "Crazy" (Britney Spears). "Voi pregati si o piesa in prima auditie a compozitorului George Natis. Vreau sa particip la Mamaia Copiilor 2008, la sectiunea Creatie, dar si la un concurs international ce se desfasoara anual in Italia. Desigur, incerc sa ma mentin in virf si la scoala", ne-a marturisit Thalida citeva din planurile de viitor. Micuta cintareata este in clasa a IV-a la Scoala "Stefan cel Mare", unde frecventeaza si cursurile Centrului de excelenta la matematica. (C. S.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.