Ultima oră

Batut cu pumnii de fiul sau pina la ultima suflare

Dan Chiriac
18 ian 2008 929 vizualizări
Un barbat a fost batut la bautura de fiul sau u simtindu-se rau, acesta a mers la spital abia a doua zi u victima a murit la jumatate de ora dupa ce a ajuns la spital u procurorii nu au oferit date despre caz

Parchetul de pe linga Tribunalul Vrancea lucreaza cu perdea in cazul mortii unui barbat din comuna Vulturu. Intorcindu-se la vremurile de altadata, cind presa era tinuta si cite cinci ore in fata institutiei, in timp ce persoanele audiate erau scoase pe usa din dos, cu dubele Politiei, Parchetul Vrancea s-a ferit sa dea informatii despre moartea batrinului Stefan Martin. Prim-procurorul Ion Lefter a pasat responsabilitatea catre biroul de presa, in timp ce procurorul Florentina Sova ne-a promis ca ne va da relatii despre caz abia "miine dimineata", adica la 24 de ore dupa solicitare. Si asta pentru ca procurorul Constantin Rusu era plecat cu dosarul si nu putea oferi relatii despre caz, neraspunzind nici la telefon. Cazul despre care am solicitat informatii este un posibil omor, comis la Vulturu. Miercuri seara, medicii vrinceni au semnalat decesul unui barbat venit la Spitalul Judetean de Urgenta «Sf. Pantelimon» Focsani. "Am fost sesizati de cadrele medicale de la Spital despre faptul ca acolo a fost internat Stefan Martin, 62 ani, din comuna Vulturu. Barbatul era in coma, prezenta traumatisme in zona fetei si hipotermie si a decedat dupa o jumatate de ora. La locuinta acestuia s-a deplasat echipa operativa, iar din primele cercetari efectuate a reiesit ca in seara zilei de 15 ianuarie, adica cu o seara inainte ca barbatul sa se prezinte la spital, pe fondul unui conflict spontan si al consumului de bauturi alcoolice, Stefan Martin, 58 ani, a fost lovit cu pumnii in zona fetei de catre fiul sau, Vasile Martin, 35 ani", a precizat comisarul Mariana Apostol, purtatorul de cuvint al IJP Vrancea. Medicii au facut eforturi pentru salvarea barbatului, dar omul a decedat. "Victima s-a prezentat cu traumatism cranio-cerebral grav, prin agresiune, stare comatoasa, hipotermie de 27,5 grade Celsius. A fost internat la sectia de Terapie Intensiva, unde a murit dupa o ora, chiar daca i s-a facut ventilatie artificiala pentru resuscitare", a spus Oana Racu, purtatorul de cuvint al Spitalului. Cadavrul barbatului a fost transportat la Serviciul de Medicina Legala pentru stabilirea cauzei mortii. cercetarile sint continuate sub coordonarea procurorului, in vederea stabilirii imprejurarilor exacte in care a survenit decesul. Necropsia va stabili in primul rind daca loviturile primite cu o seara inainte de catre batrin i-au cauzat acestuia decesul. In functie de acest rezultat, fiul barbatului va fi acuzat ori de lovituri cauzatoare de moarte, ori de omor sau poate scapa de orice acuzatie. Probabila fapta de omor de la Vulturu continua seria incidentelor de acest gen petrecute anul trecut, in mediul rural, cind mai multe persoane au fost omorite pe fondul consumului de alcool si al conflictelor spontane. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.