Ultima oră

Ioana Basescu, «cometa» de la Paunesti

Ana-Maria Cantia
17 ian 2008 1177 vizualizări
Fiica cea mare a presedintelui tarii, notarul Ioana Basescu, a mai facut ieri o plimbare la Paunesti. Aici ea figureaza, pe hirtie, ca notar public, facind parte din Camera Notarilor din Galati.

Intr-un an de zile, fiica presedintelui a profesat doar o zi la Paunesti

Postul a fost ocupat in decembrie 2006, insa de atunci ea abia daca a calcat prin Vrancea de citeva ori. De un an de zile, Ioana Basescu tine postul de notar de la Paunesti ocupat, obligindu-i astfel pe paunesteni sa mearga la Adjud pentru autentificarea oricarui tip de document. De fiecare data cind a ajuns in Paunesti, Ioana Basescu a stat foarte putin, ocupindu-se de probleme organizatorice si mai putin de meserie. Ieri, aceasta a facut un pas inainte, prezentindu-si intentia de a veni in localitate, la lucru, o zi pe saptamina, pentru restul zilelor angajind o secretara din localitate. "Voi veni saptaminal, miercurea. In restul zilelor va fi secretara", ne-a declarat Ioana Basescu. Si edilii comunei au luat la cunostinta de oaspetele de onoare al saptaminii. "La ultima discutie pe care am avut-o cu doamna Basescu, am inteles ca va veni la cabinet o zi sau doua pe saptamina, iar pentru restul zilelor intentioneaza sa angajeze o secretara. Tot ieri, doamna a mai adus o parte din mobilierul instalat in casa", ne-a declarat Dorel Novac, viceprimarul comunei. Ioana Basescu nu a ramas peste noapte in localitate, dar a lasat sa se inteleaga ca se va intoarce mai curind decit a facut-o cu alte ocazii. (Ana Maria CANTIA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.