Ultima oră

29 de tamponari din cauza vremii

Dan Chiriac
16 ian 2008 765 vizualizări
Poleiul a dus la producerea unui accident si a cinci tamponari numai la Bolotesti u restul tamponarilor au avut loc pe celelalte drumuri din judet, dar si in Focsani

Luni seara, circulatia spre comuna Bolotesti a devenit foarte grea, din cauza conditiilor meteo nefavorabile. De altfel, cine s-a aventurat sa mearga pe acest drum a constatat ca poleiul impiedica pur si simpu chiar si mersul pe jos, astfel incit misiunea conducatorilor auto a devenit una infernala. Un autoturism Seat a derapat si a fost avariat, iar cele doua persoane care se aflau in interior, Adela si George Ploscaru, au ajuns la spital. Sotii Ploscaru se afla in stare buna si sint in afara oricarui pericol, dupa cum au anuntat ieri medicii. Un microbuz de persoane a derapat la rindul sau, ajungind in sant, dar, din fericire, pasagerii au scapat doar cu o sperietura zdravana. De asemenea, alte citeva autoturisme au ajuns in sant sau in gardurile de pe marginea drumului, din cauza carosabilului devenit "oglinda". "In total, pe Soseaua Vrancei au avut loc cinci tamponari si un accident usor. In tamponari au fost implicate sase masini, care au suferit avarii", a spus subcomisarul Daniel Fatu, seful Politiei Rutiere. Si pe celelalte drumuri din judet, circulatia a avut de suferit deoarece poleiul si chiciura si-au facut aparitia pe toate drumurile. "Pe celelalte drumuri nationale si judetene s-au produs opt tamponari din cauza neadaptarii vitezei la conditiile de drum, in timp ce in Focsani au avut loc 16 astfel de incidente rutiere", a mai spus Daniel Fatu. Politistii rutieri atrag atentia soferilor ca astfel de incidente pot sa se repete. "Le recomandam conducatorilor auto sa circule cu viteza redusa si cu atentie sporita. Acestia trebuie sa ia in considerare ca dupa portiuni uscate pot veni cele cu carosabil acoperit cu polei si sa nu foloseasca frina de picior, ci doar pe cea de motor", le recomanda soferilor politistii. Corneliu Stoian, seful Sectiei de Drumuri Nationale, a spus ca utilajele sint pregatite sa intervina, asa cum s-a intimplat si luni seara, cind pe Soseaua Vrancei a fost imprastiat nisip si material antiderapant. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.