Ultima oră

Soseaua Vrancei a devenit un calvar pentru soferi

Dan Chiriac
15 ian 2008 782 vizualizări
Doua persoane au ajuns in stare grava la spital, iar alte masini in sant, datorita poleiului de pe soseaua Vrancei.

Aseara, dupa orele 18.00, circulatia spre Bolotesti a devenit foarte grea, din cauza conditiilor meteo nefavorabile. Un autoturism Seat a derapat si a fost avariat, iar cele doua persoane care se aflau in interior, Adela si George Ploscaru, au suferit rani care au necesitat transportarea lor la spital. Un microbuz de persoane a derapat la rindul sau, ajungind in sant, dar din fericire pasagerii au scapat doar cu sperietura. Alte citeva autoturisme au ajuns in sant sau in gardul de pe marginea drumului, din cauza carosabilului devenit "oglinda". La fata locului au sosit mai multe echipaje de la Politia Rutiera, dar si presedintele CJ Vrancea, care mergea spre vila sa. Marian Oprisan nu a ratat ocazia de a-l acuza inca o data pe directorul Sectiei Drumuri Nationale, Corneliu Stoian, astfel ca a incercat sa le explice personal soferilor ca situatia se datoreaza celor care au in administrare drumurile nationale. Prefectul Dragos Mircea spune ca a vorbit cu directorul Corneliu Stoian, care l-a informat ca pe drumul spre Bolotesti un utilaj a imprastiat in trei rinduri nisip si material antiderapant si ca in urma producerii acestor evenimente numarul utilajelor de interventie va fi sporit. «Cred ca de vina sint si conducatorii auto, care nu au adaptat viteza la conditiile de drum", a declarat prefectul, care a tinut sa sublinieze ca poleiul si chiciura nu au culoare politica. Politistii rutieri atrag atentia ca astfel de fenomene meteo se pot, astfel ca le cer soferilor sa circule cu viteza foarte mica, pentru a nu deveni victime. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.