Ultima oră

Nici o amenda pentru gheata

Iulia Crețu
15 ian 2008 563 vizualizări
Serviciile Comercial si Urbanism din cadrul Primariei Municipiului Focsani nu au dat nici o amenda agentilor economici si nici asociatiilor de proprietari pe care le-au "vizitat" saptamina trecuta in cadrul operatiunii "gheata de pe trotuar".

Exista posibilitatea ca zapada dupa care multi au tinjit sa se conserve foarte bine pina in martie!

Aceasta in ciuda faptului ca pe multe portiuni risti sa iti rupi picioarele si sa iti spargi capul daca nu pasesti cu atentie. O fi an electoral si asa se cistiga voturi? Prin bunavointa pentru unii si cazaturi pentru altii? Nu stim, cert este faptul ca desi nu a mai nins de saptamini bune, orasul este inca sub povara ghetii, a poleiului si a zapezii eterne. Directia de Dezvoltare si Servicii Publice, aflata tot in subordinea Primariei, se scuza ca nu poate interveni din pricina masinilor parcate pe trotuare. Dar nici nu a intreprins nici o campanie de avertizare a soferilor sa isi mute autoturismele pentru citeva minute, timp in care sa bage autogrederele. Probabil ca atit primarul Decebal Bacinschi, care spune ca nu stie daca sa mai candideze, dar si sefii din subordinea sa, se roaga sa dea caldura si sa se topeasca straturile de gheata. Veste proasta, vremea se raceste si exista posibilitatea ca zapada dupa care multi au tinjit sa se conserve foarte bine pina in martie! A fost nevoie de un nou articol in ziar pentru ca administratia locala sa caute stradutele amintite de noi unde risti sa ramii blocat din cauza ghetii! "Sint probleme din cauza masinilor parcate. Nu i-am avertizat pe proprietari ca trebuie sa intervenim, dar cred ca o vom face. Mergem acum cu autogredere pe stradutele laturalnice. Pe principalele bulevarde se circula bine", ne-a dezvaluit Filipache Sirbu, seful Directiei de Dezvoltare. Cu toate ca nu a nins cu sanctiuni, reprezentantii Primariei incearca sa ne sperie! Dar numai atit. "Saptamina trecuta s-au dat instiintari ca trebuie sa se elibereze trotuarele. Nu s-au dat amenzi, oamenii au fost receptivi. In functie de evolutia vremii se va relua aceasta actiune", ne-a declarat Mirela Andrei, inspector in cadrul Compartimentului Comunicare din cadrul Primariei Focsani. (Iulia CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.