Ultima oră

Sotii Keller, vazuti in Focsani

Dan Chiriac
14 ian 2008 957 vizualizări
O familie de cetateni germani este data disparuta de pe data de 24 decembrie u aceasta este data in urmarire atit in tara, cit si in Germania u Politia a fost anuntata prin 112 ca barbatul a fost vazut in tirgul de masini din Focsani

O familie de cetateni germani este cautata de peste trei saptamini de catre politistii romani dupa ce a disparut fara urma pe 24 decembrie, chiar in ajunul Craciunului. Joham, Maria si Denis Keller au venit in Romania pentru a-si vizita rudele de la Timisoara. Dupa citeva zile petrecute in orasul de pe Bega, familia Keller a anuntat ca pleaca intr-un voiaj prin Romania, destinata finala, dupa spusele acestora, fiind judetul Tulcea. Dupa plecare, potrivit rudelor, acestia nu au mai dat nici un semn, asa incit rudele au semnalat disparitia celor doi soti si a filului lor. Politistii au intrat in alerta, iar pozele lor au fost distribuite la toate inspectoratele de politie din tara, inclusiv la IJP Vrancea. Noutatea a venit la mijlocul saptaminii trecute, cind un telefon dat pe numarul de urgenta 112 anunta ca Joham Keller, capul familiei, a fost vazut in tirgul de masini din Focsani, incercind sa-si vinda autoturismul, un VW Passat. Politistii au intrat pe fir si incearca sa afle daca informatia este reala sau nu. Rudele nemtilor cred ca acestia sint in viata si ca au de gind sa se retraga la o manastire din nordul Moldovei, mai ales ca inainte de a veni in Romania si-au inchis mica afacere avuta cu un magazin alimentar. Cum femeia devenise foarte religioasa dupa moartea tatalui sau, politistii au luat in serios aceasta varianta si si-au trimis oamenii la toate manastirile din Moldova, in speranta gasirii celor trei membri ai familiei Keller. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.