Ultima oră

Casatorii intre inculpati si martori in Dosarul drogurilor I

Cristi Irimia
14 ian 2008 981 vizualizări
Dosarul in care 12 tineri vrinceni sint acuzati de infractiuni privind traficul, detinerea si consumul de droguri a continuat la Tribunalul Vrancea cu audierea altor martori din speta.

Casatorii intre inculpati si martori in "Dosarul drogurV

Verisoara lui Razvan Prichici vrea sa marite cu un alt inculpat, Ionel Vasilescu, plecat acum in Franta

Dosarul in care 12 tineri vrinceni sint acuzati de infractiuni privind traficul, detinerea si consumul de droguri a continuat la Tribunalul Vrancea cu audierea altor martori din speta. Viitoarea sotie a inculpatului Ionel Vasilescu, Andreea P., care este verisoara cu alt inculpat, Razvan Prichici, a sustinut ca l-a gazduit pe acesta din urma citeva luni, insa nu stia de activitatea sa infractionala. "Pina sa fie arestat, n-am stiut ca se ocupa cu vinzarea drogurilor. La mine acasa nu l-am vazut consumind sau vinzind cuiva, ca l-as fi dat imediat afara. Cu Ionel Vasilescu am o fetita de patru ani si vreau ca in viitor sa ne casatorim. El a plecat in Franta in urma cu aproape un an", a spus Andreea P. in fata instantei. Ionel Vasilescu, Ionut Cernica, Valentin Gugonea si Iulian Lungu au fost cei care au absentat de la ultimul termen al procesului. Un alt martor, Alexandru D., a declarat ca l-a gazduit si el pe Prichici si ca acesta a primit un colet din Italia, de la mama lui, la domiciliul sau. "Politia a venit la mine acasa si a ridicat acel colet, ocazie cu care a incheiat si un proces verbal. Nu stiu daca in colet se aflau droguri", a precizat martorul. Tot la ultima infatisare a procesului au mai fost audiati doi focsaneni care au asistat la arestarea lui Prichici, la una din benzinariile de pe Soseaua de Centura a Focsaniului. Unul din ei, taximetrist, a spus ca salariatii benzinariei erau iesiti si asistau cu uimire la arestare, in contextul in care s-au auzit si focuri de arma, pesemne trase de politisti. Procesul se va relua in luna februarie. (Cristi IRIMIA)

erisoara lui Razvan Prichici vrea sa marite cu un alt inculpat, Ionel Vasilescu, plecat acum in Franta


Viitoarea sotie a inculpatului Ionel Vasilescu, Andreea P., care este verisoara cu alt inculpat, Razvan Prichici, a sustinut ca l-a gazduit pe acesta din urma citeva luni, insa nu stia de activitatea sa infractionala. "Pina sa fie arestat, n-am stiut ca se ocupa cu vinzarea drogurilor. La mine acasa nu l-am vazut consumind sau vinzind cuiva, ca l-as fi dat imediat afara. Cu Ionel Vasilescu am o fetita de patru ani si vreau ca in viitor sa ne casatorim. El a plecat in Franta in urma cu aproape un an", a spus Andreea P. in fata instantei. Ionel Vasilescu, Ionut Cernica, Valentin Gugonea si Iulian Lungu au fost cei care au absentat de la ultimul termen al procesului. Un alt martor, Alexandru D., a declarat ca l-a gazduit si el pe Prichici si ca acesta a primit un colet din Italia, de la mama lui, la domiciliul sau. "Politia a venit la mine acasa si a ridicat acel colet, ocazie cu care a incheiat si un proces verbal. Nu stiu daca in colet se aflau droguri", a precizat martorul. Tot la ultima infatisare a procesului au mai fost audiati doi focsaneni care au asistat la arestarea lui Prichici, la una din benzinariile de pe Soseaua de Centura a Focsaniului. Unul din ei, taximetrist, a spus ca salariatii benzinariei erau iesiti si asistau cu uimire la arestare, in contextul in care s-au auzit si focuri de arma, pesemne trase de politisti. Procesul se va relua in luna februarie. (Cristi IRIMIA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.