Ultima oră

Fratele patronului de la Dance a provocat o tamponare

Dan Chiriac
9 ian 2008 864 vizualizări
Laurentiu Popescu, fratele patronului clubului focsanean "Dance", a provocat luni o tamponare pe bulevardul Independentei din Focsani.

Acestuia i-au fost recoltate probe de urina pentru a se verifica daca a consumat droguri

Politistii rutieri spun ca acesta, in timp ce conducea o Toyota din directia Centru - Obor, a efectuat virajul la stinga incalcind marcajul dublu continuu si s-a izbit cu un autoturism Peugeot, condus din sens opus de Sandel Albinet. La rindul sau, autoturismul Peugeot a fost proiectat intr-o masina Seat, care circula in aceeasi directie de mers cu autoturismul lui Lucian Popescu. Politistii rutieri l-au sanctionat pe Laurentiu Popescu cu o amenda de 450 lei si i-au aplicat sase puncte de penalizare, pentru provocarea tamponarii. Toti cei trei conducatori auto au fost testati cu alcooltestul, dar rezultatul a fost negativ. Agentul Lidia Angheluta, care s-a ocupat cu cercetarea accidentului, a efectuat un raport catre conducerea Politiei Rutiere in care a mentionat ca soferii implicati s-au amenintat si injurat. Politistii spun ca la solicitarea celorlalti conducatori auto, lui Laurentiu Popescu i-au fost recoltate probe de urina pentru a se stabili daca a consumat droguri inainte de a se urca la volan. Probele prelevate la Spitalul Militar Focsani urmeaza a fi trimise la un institut de specialitate de la Iasi. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.