Ultima oră

ENET a revenit la incalzirea pe gaze

Iulia Crețu
8 ian 2008 648 vizualizări
Societatea locala de producere si furnizare a agentului termic, ENET SA Focsani a revenit la incalzirea pe gaze dupa ce o zi a incalzit apartamentele focsanenilor pe pacura.

Distrigaz ameninta in continuare cu oprirea furnizarii de gaz metan din cauza datoriilor

Stocul de 1000 de tone este insa pastrat pentru cazuri de ger siberian, asa cum a fost cel din noaptea de simbata spre duminica. "Am revenit la incalzirea pe gaz metan. Pacura am folosit-o in noaptea cind s-au inregistrat -18 grade Celsius. Pacura nu este arhi-suficienta, in functie de vreme ne vom folosi de acest stoc. Din cauza lipsei de bani nu am reusit sa facem un stoc mai mare. Distrigaz ameninta in continuare sa taie furnizarea de gaz", ne-a declarat ing. Valter Popescu, directorul SC ENET SA Focsani. Acesta adauga ca populatia municipiului a fost mai preocupata sa umple masa cu produse specifice de iarna decit sa achite facturile la incalzire. In acest moment, fabrica de caldura a Focsaniului are de platit factura scadenta pe luna noiembrie 2007, in valoare de 5,7 milioane RON. In curind va veni rindul si a celei pe decembrie de 7 milioane RON. "Facturile le platim din subventii, asteptam acum si bugetul de stat. Facem apel la populatie pentru ca se plateste prost. Ceva mai bine a fost inainte de Sarbatori, am avut zile cind am incasat si cite 2 milioane RON pe zi", a adaugat directorul societatii de termoficare a Focsaniului. (I. CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.