Ultima oră

Un vrincean a omorit doua femei la Roma

Dan Chiriac
7 ian 2008 1098 vizualizări
Un focsanean a comis in centrul Romei un dublu asasinat, intr-o camera a Hotelului del Mille u victimele sint doua fete de 20 si respectiv 21 de ani u una dintre ele, din orasul Marasesti, era prietena criminalului u cealalta, din judetul Bacau, a avut aceeasi soarta cu prietena sa, incercind sa intervina intre cei doi

Un focsanean a comis un dublu asasinat intr-o camera a Hotelului del Mille din Roma, situat in imediata apropiere a Garii Termini, dar si a resedintei presedintelui italian, Giorgio Napolitano. Crima a socat populatia din zona, dar si autoritatile italiene, care au fost alertate despre dublul asasinat chiar de cel care il comisese. Marian Negoita, 31 ani, cetatean de etnie rroma din Focsani, i-a taiat gitul cu briciul de barbierit Ionicai Urda, 21 ani, prietena sa, care il parasise in urma cu ceva timp si avea o relatie cu un alt tinar. Alina Bulai, 20 ani, din Bacau, a avut ghinionul sa asiste la omorirea prietenei sale, astfel incit a avut aceeasi soarta cu ea.


Crima a avut loc in noaptea de vineri spre simbata, intr-o camera din hotelul italian del Mille. Imediat dupa comiterea faptei, carabinierii au fost anuntati prin intermediul unui telefon despre prezenta celor doua cadavre in camera de hotel. Politistii italieni au gasit-o pe Ionica Urda cu gitul taiat, in timp ce Alina Bulai a fost gasita intr-o situatie similara, in baie. Anchetatorii au stabilit ca ambele fete au primit mai multe lovituri in zona gitului si ca au murit in urma unor hemoragii puternice. "La citeva ore dupa comiterea faptei, carabinierii italieni l-au retinut si pe prezumtivul autor al faptei. Asupra sa a fost gasita posibila arma a crimei, un brici de barbierit. Pe imbracamintea sa au fost gasite pete de singe provenind de la cele doua fete omorite. Barbatul a fost prins in zona Coloseumului", a precizat, pentru Pro TV, Marian Mindruc, atasatul Ministerului Internelor si Reformei Administrative la Roma.

In momentul in care a fost retinut, focsaneanul avea asupra sa telefonul mobil de pe care i-a sunat pe carabinieri pentru a anunta fapta comisa. De altfel, asa a si fost identificat Mihai Negoita, care a fost localizat dupa locul de unde a fost efectuat apelul. Negoita le-a marturisit anchetatorilor ca s-a hotarit sa se razbune din gelozie, dupa ce prietena sa a inceput o relatie cu un alt barbat. "Mai intii a atacat-o pe cea cu care convietuia, dupa care a fost surprins de cealalta victima, care a avut aceeasi soarta", a mai spus Marian Mindruc. Presa italiana a sustinut ca cele doua fete erau prostituate, iar Negoita proxenetul lor. Totusi, varianta nu este confirmata de autoritatile romane, care spun ca, cel putin la prima vedere, cei trei nu aveau probleme financiare, nu faceau afaceri ilegale si locuiau intr-o zona buna a capitalei italiene. Totusi, autoritatile romane au precizat ca principalul suspect are antecedente penale in tara pentru furt si trafic de droguri. La Marasesti, mama fetei ucise a primit cu greu vestea ca copila sa nu mai este. "A plecat in urma cu doi ani, impreuna cu el, in Italia. Aveau impreuna un copil de doi ani, iar ultima data a fost acasa in luna septembrie 2007. Fata mea lucra ca menajera, iar eu nu eram de acord cu relatia lor. De altfel, prietenul fetei mele se mutase la Pitesti, acolo unde locuia atunci cind venea in tara", a povestit Valerica Croitoru, mama fetei ucise. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.