Ultima oră

Sorina Neacsu, rasfatata lui 2008

Camelia Stănilă
4 ian 2008 2838 vizualizări
In urma trofeului Miss Tourism International, tinara focsaneanca va deveni imaginea unor firme care au sponsorizat competitia din Malaezia u "Vreau sa cistig cit mai multa experienta in modelling", ne-a marturist Sorina u superba rochie albastra cu care a cistigat in Malaezia i-a fost asigurata de Magic Woman Focsani

Sorina Neacsu, tinara de 17 ani care a fost incoronata drept Miss Tourism Metropolitan International in Malaezia, chiar in noaptea de Revelion, nu si-a revenit nici acum din surpriza cistigarii concursului de frumusete, insa este constienta ca anul 2008 ii va aduce multe beneficii in cariera. Aceasta cu atit mai mult cu cit, in urma obtinerii trofeului, va deveni imaginea unora din sponsorii competitiei din indepartata Malaezie. In 2008 va fi cu adevarat rasfatata, caci o asteapta filmari, sedinte foto si de promovare, aceasta pina va preda stafeta urmatoarei Miss Tourism Metropolitan International. La revenirea in tara, frumoasa focsaneanca ne-a spus citeva din impresiile in urma concursului, dar si planurile sale in cariera de model. "Concursul a durat 3 saptamini, timp in care organizatorii si juriul ne-au observat cum ne comportam, cum sintem noi de fapt. In seara cea mare nu ma asteptam sa cistig, mai ales ca eram si cea mai tinara din concurs. Surpriza a fost foarte mare cind am auzit strigind numele tarii. Fiecare fata spera la un astfel de concurs si macar la un premiu, dar chiar nu ma asteptam. Erau fete care erau la al doilea, al treilea sau chiar al saptelea concurs, iar eu la prima experienta internationala. Chiar am fost foarte uimita. Probe grele nu au fost, mai ales ca la repetitii ne-am chinuit sa iasa totul perfect", ne-a spus cu emotie Sorina. Tinara care a reprezentat Romania in Malaezia a prezentat costumul national, a trecut printr-o proba de dans si una de pantomima, dupa care a urcat in top 10. Dupa a patra proba a promovat in primele 5, ca la final sa cistige marele premiu, ce i-a adus in buzunar si 3.000 de dolari.


Creatiile din Focsani i-au purtat noroc


Dupa cum ne-a precizat mama Sorinei, Otilia Neacsu, rochia albastra cu care a intrat in finala i-a fost asigurata de Magic Woman Focsani, si nu de case de moda din Bucuresti, cum s-a vehiculat. "Intr-adevar, a cistigat Miss Secret Charm cu o rochie Oana Savescu, insa, la concursul final, Magic Woman din Focsani i-a asigurat mare parte din rochiile de seara si de cocktail. Multumim mult pe aceasta cale, caci angajatele acestei firme au lucrat foarte mult si de Mos Neculai, chiar pentru rochia albastra. Rochiile din Focsani au fost foarte apreciate si trebuie sa ne laudam cu creatiile locale", a precizat Otilia Neacsu. Cit despre planurile Sorinei, ea intentioneaza sa persevereze in cariera de model. Desi deocamdata nu viseaza sa prezinte creatii ale unor mari designeri mondiali, Sorina isi doreste sa acumuleze cit mai multa experienta. "Desigur ca voi mai participa si la alte concursuri. Imi place modellingul de cind eram mica. Sincer, acum nu-mi doresc decit sa cistig cit mai multa experienta in acest domeniu, chiar daca poate la 30 de ani nu ma va mai ajuta frumusetea prea mult. Si vreau sa-mi fac cit mai muti prieteni", ne-a mai marturisit Sorina. Tinara a prezentat pentru casele de moda Magic Woman, Valentina si Flomavio din Focsani, dar si pentru Catalin Botezatu, la competitia de la Piatra Neamt, care a promovat-o in competitia Miss Tourism International. Sorina Neacsu are 17 ani, este eleva in clasa a XI-a la Colegiul Tehnic "Edmond Nicolau", are 1,75 m, 50 de kg si masuri de invidiat: 85-60-90. (Camelia STANILA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.