Ultima oră

Ziua Portilor Deschise la Brigada 8 Artilerie Mixta

Cristina Palade
4 ian 2008 702 vizualizări
în data de 7 ianuarie, Brigada 8 Artilerie Mixta "Alexandru Ioan Cuza" organizeaza "Ziua Portilor Deschise" cu ocazia deschiderii anului de instructie 2008.

Dupa cum arata conducerea unitatii, in contextul procesului de transformare prin care trece Armata, unitatile si subunitatile de artilerie din cadrul brigazii vor urma directiile de evolutie stabilite, astfel incit sa dispuna de o capacitate operationala care sa le permita sa actioneze optim folosind tehnici, tactici si proceduri standard NATO, in conditiile dotarii cu echipamente partial standard NATO. "Activitatile organizate se vor desfasura incepind cu orele 8.00, cind, in cadrul adunarii festive, comandantul brigazii, col. dr. Florinel Damian, va avea cuvintul cu ocazia deschiderii noului an de instructie. Vor urma exercitii demonstrative prezentate de militarii din structura marii unitati si va fi prezentata tehnica de lupta aflata in dotarea subunitatilor de artilerie", ne-a declarat maiorul Marian Geana, ofiter de relatii cu publicul in cadrul unitatii. La aceste activitati sint invitati sa participe toti cei care doresc sa se familiarizeze cu specificul acestei mari unitati de artilerie si sa cunoasca tainele "meseriei" de artilerist. (Cristina PALADE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.