Ultima oră

Alunecare de pe bloc sau ... tentativa de suicid?

Cristina Palade
3 ian 2008 970 vizualizări
Cristi Gheorghiu, fiul presedintelui Asociatiei Judetene de Fotbal, Stan Gheorghiu, a cazut de la etajul 4, insa a supravietuit

Fiul presedintelui Asociatiei Judetene de Fotbal, Stan Gheorghiu, a ajuns la Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" dupa ce a cazut de la etajul patru al blocului in care locuieste. "Incidentul" s-a intimplat ieri dimineata, in jurul orei 5.00, pe Aleea Echitatii, din cartierul Sud. Se pare ca tinarul Cristi Gheorghiu, de 28 de ani, se afla in apartamentul parintilor, iar la ora fatidica era pe balcon. Deocamdata nu se stie daca tinarul s-a dezechilibrat si a alunecat in gol sau daca a fost vorba despre o tentativa de suicid. "A fost un accident. Am iesit pe balcon si am alunecat, apoi am cazut", ne-a declarat Cristi Gheorghiu, de pe patul de spital. Tinarul a supravietuit unei caderi de la etajul 4, insa nu-si mai aminteste daca in momentul "dezechilibrarii" se afla pe balcon pentru a fuma sau daca era acolo din alt motiv. Medicul de garda de la Serviciul Judetean de Ambulanta nu exclude ipoteza unei tentative de suicid. "L-am gasit pe baiat descult, in picioare, rezemat de peretele blocului. Cind am ajuns la locul unde a cazut, era perfect constient si ne-a spus ca a alunecat de la etajul patru, in timp ce tatal sau ne-a spus ca a incercat sa se sinucida. Am inteles ca acest tinar are ceva probleme de natura psihica. Neurologic el nu avea nimic dupa cadere, avea traumatism cranian, traumatism toracic si de coloana vertebrala si escoriatii pe miini. A fost o minune ca a scapat", ne-a declarat dr. Laurentiu Albis, medic de garda la Ambulanta. Tatal tinarului, Stan Gheorgiu, ne-a spus ieri dupa amiaza ca lovitura a fost amortizata de sirmele de rufe prinse in afara balcoanelor de la etajele inferioare. Norocul tinarului a fost insa si ca a cazut pe pamint, nu pe ciment. "Cred ca a avut si o depresesie. S-ar putea sa fie si o tentativa de suicid, nu stim. Deocamdata i s-a facut tot ce trebuia, iar acum trebuie sa stea sub observatie medicala pentru cel putin 48 de ore, pentru a nu aparea alte complicatii", ne-a spus Stan Gheorghiu, bucuros ca fiul sau a scapat cu viata. In momentul de fata, Cristi Gheorghiu se afla internat la sectia de ortopedie a Spitalului Judetean, unde va mai sta cel putin doua-trei zile. (Cristina PALADE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.