Ultima oră

Focsaniul a cucerit Malaezia prin Sorina Neacsu

Camelia Stănilă
3 ian 2008 5644 vizualizări
chiar de Revelion, tinara de 17 ani din Focsani a cucerit titlul de Miss Tourism International, ajungind pe prima pagina a ziarelor u focsaneanca a demonstrat ca e cea mai frumoasa si de Craciun, cind a cistigat Miss Secret Charm u Sorina Neacsu cocheteaza cu modellingul de la 12 ani si acum are masuri de invidiat: 85-60-90 u Sorina este fiica patronilor de la Senator Prodimpex SRL Focsani, Otilia si Lucian Neacsu u aseara, noua frumoasa a Vrancei s-a intors in tara din Malaezia

Malaezia a fost cucerita, in noaptea dintre ani, de focsaneanca Sorina Neacsu, care a fost incoronata drept Miss Tourism Metropolitan International. Desi la prima competitie internationala din cariera, tinara de doar 17 ani a impresionat juriul si publicul, reusind astfel sa mentina Romania in topul frumusetilor lumii, dupa ce anul trecut acelasi trofeu a fost cistigat de o alta romanca, Florina Manea. Sorina Neacsu a demonstrat ca e cea mai frumoasa si de Craciun, cind a cistigat si trofeul Miss Secret Charm, tot in indepartata Malaezie. La cea de-a 12-a editie a Miss Tourism Metropolitan International, organizata in Kuala Lumpur, au concurat 40 de frumuseti de pe toate continentele, iar batalia finala s-a dat intre cinci concurente, una mai frumoasa decit alta. Sorina le-a surclasat insa pe celelalte finaliste, din Thailanda, Venezuela, Filipine si Finlanda, tari renumite pentru frumusetile lor feminine.

Tinara din Focsani a cistigat titlul suprem si datorita unor tinute cu totul deosebite, asigurate special de creatori de moda din Romania. Potrivit site-ului www.infofashion.ro, Sorina Neacsu a cistigat titlul Miss Secret Charm cu o rochie semnata Oana Savescu. Pentru Miss Tourism Metropolitan International, designerul Oana Savescu i-a asigurat trei tinute de seara, Casa Lissa - o alta rochie de seara, iar Casa Scheremet, costumul traditional romanesc. Si cu aceste atuu-uri de partea sa, Sorina a surclasat frumuseti din Asia, cunoscut ca cel mai prolific in organizarea si cistigarea de concursuri de frumusete. Succesul focsanencei a fost cu atit mai neasteptat, cu cit a fost cea mai tinara concurenta din cadrul acestei competitii mondiale. Rezultatul i-a surprins si pe cei apropiati, atit pe fratele ei, Ciprian, care a insotit-o in Malaezia, cit si pe mama sa Otilia. "Am primit vestea cu foarte mare emotie si bucurie, in acelasi timp. Sincer o vedeam in primele cinci finaliste, dar nu mi-am imaginat ca va urca pe primul loc. Este cadoul ei pentru Anul Nou si-l merita din plin. Vestea am aflat-o de la fratele ei, care a insotit-o. Prima data ne-a sunat cind a intrat in top 10, apoi cind a cistigat", ne-a povestit Otilia Neacsu, mama Sorinei, care aseara era in drum spre aeroport, pentru a o intimpina. Dupa triumful Sorinei, familia Neacsu este in al noualea cer, desi si-au petrecut sarbatorile despartiti. De precizat ca Sorina Neacsu este fiica patronilor de la firma Senator Prodimpex SRL Focsani, Otilia si Lucian Neacsu. Printre altele, compania se ocupa cu producerea vinurilor, a inghetatei dar si cu comercializarea de accesorii si telefoane mobile. Trofeul i-a adus Sorinei Neacsu si un premiu de 3.000 de dolari, iar succesul ei a fost mentionat si in Korea Times si in alte ziare internationale, nu doar in mass-media din tara noastra.


Modelling de la 12 ani


Focsaneanca Sorina Neacsu nu este la primul concurs de frumusete, eleva de liceu fiind remarcata pe plan national. In septembrie 2007 a participat la Festival Valea Prahovei, in urma caruia a fost selectata sa participe si la finala concursului Beauty of the World Romania, ce a avut loc in noiembrie 2007 la Piatra Neamt. Ocupind locul al doilea in acest concurs, Sorina a fost desemnata sa reprezinte Romania la finala mondiala a Miss Tourism Metropolitan.

Sorina cocheteaza cu modellingul de la virsta de 12 ani, cind a avut si prima prezentare de moda. Intre timp, a avut parte de succes, printre creatiile pe care le-a prezentat numarindu-se si cele ale unor nume sonore, cum ar fi Catalin Botezatu. Dupa cum se arata si pe site-ul oficial al competitiilor Miss Tourism, www.misstourism.com.my, tinara are 1,75 m, 50 de kg si masuri de invidiat: 85-60-90. Ii plac modellingul, calatoriile, dar si dansul si i-ar placea sa fie translator, mai ales ca vorbeste foarte bine engleza, franceza si spaniola, lucru care a ajutat-o foarte mult sa socializeze in cadrul competitiei din Malaezia. Sorina este eleva in clasa a XI-a la Colegiul Tehnic "Edmond Nicolau" din Focsani. Cu siguranta, trofeul de Miss Tourism International ii va da un impuls in cariera de model si nu numai. "Normal ca o sustinem. Am sustinut-o intotdeauna. E bine ca face ceea ce vrea, daca o face si cu placere. Sorina are o sanse sa-si faca o cariera in acest domeniu", a spus cu mindrie mama Sorinei, Otilia Neacsu, care o astepta aseara in aeroport pe frumoasa familiei. De altfel, revederea cu noua Miss Tourism International s-a prelungit aseara, din cauza unei probleme in aeroport. (Camelia STANILA)


Sorina Neacsu primeste coronita de Miss Tourism Metropolitan International



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
, acum 739399 zile, 10 minute, 24 secunde
''copilashi''avem cea mai frumoasa colega din lume....bravo SORINA.....::*:**::*:*:*:*:POOOOP
, acum 739399 zile, 10 minute, 24 secunde
felicitari pentru articol! bravo noua vrancenilor!rochia de la incoronarea sorinei si nu numai a fost creata de firma "verona mode " din focsani brand "magic woman"
, acum 739399 zile, 10 minute, 24 secunde
Jos palaria! A triumfat frumusetea naturala in fata silicoanelor!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.