Ultima oră

Telefonie si internet la Gura Calitei, Nistoresti si Spulber

Ciprian Bobeică
21 dec 2007 810 vizualizări
Localnicii din Dealu Lung, comuna Gura Calitei, Podu Schiopului, comuna Nistoresti si Tipau, comuna Spulber, vor avea acces la telefonie si internet incepind cu anul 2008, prin programul national de conectare derulat de Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI).

Ieri, ANRCTI a lansat licitatia publica pentru instalarea de telecentre in 172 de localitati din mediul rural, intre care si cele trei comunitati izolate din Vrancea. Telecentrul este un spatiu dotat cu cel putin doua telefoane, doua calculatoare, un fax si un dispozitiv UPS. Cetatenii vor putea initia si primi apeluri locale, nationale si internationale inclusiv catre retelele de telefonie mobila, potrivit ANRCTI. De asemenea, va putea fi apelat din telecentru numarul de urgenta 112 si va exista posibilitatea accesului la internet si fax. (C. BOBEICA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.